سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر نفت:

بازگشت کارت سوخت به چرخه سوخت‌گیری در دست بررسی است

زنگنه گفت: استفاده مجدد از کارت سوخت پیچیدگی خاص خود را دارد لذا هیئت دولت در حال بررسی مزایا و معایب آن است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بیژن زنگنه وزیر نفت در چهارمین کنگره راهبردی نمایشگاه نفت و نیرو در جمع خبرنگاران درباره سفر دیروز به روسیه و مذاکره با همتای روس خود اظهار کرد: محور گفت‌وگوهای ما درباره مسائل بازار و شرایط تحریم بود.

وزیر نفت، تصریح کرد: بازار نفت در حال حاضر با کمبود عرضه مواجه است و عدم تعادل دارد به همین دلیل است که یک روز قیمت نفت ۸۵ دلار و روز بعد ۸۳ دلار می‌شود چرا که بازار با کمبود عرضه دست و پنجه نرم می‌کند و این کمبود عرضه با حرف زدن، برطرف نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه هیچ تولیدکننده‌ای در حال حاضر امکان و توان افزایش تولید خود را ندارد، گفت: عربستان در حال استفاده از ذخایر نفتی خود است اما باید دید تا چه زمانی می‌تواند به این برداشت از ذخایر خود ادامه دهد. این در حالی است که آمریکا اعلام کرده تا زمانی که مسئله خاشقجی، خبرنگار منتقد سعودی حل و فصل نشود، از ذخایر خود برداشت نمی‌کند.

زنگنه با بیان اینکه سازوکار بازار نفت هوشمند است، افزود: التهاب‌های بازار تنها مربوط به سال جاری نمی‌شود و تنش‌های بازار نفتی به سال آینده نیز سرایت خواهد کرد.

وی با اشاره به استفاده مجدد از کارت سوخت گفت: استفاده مجدد از کارت سوخت پیچیدگی خاص خود را دارد و در هیئت دولت در حال بررسی مزایا و معایب آن است.

وزیر نفت با اشاره به استفاده از بخش خصوصی در اتمام پروژه‌ها بیان کرد: پالایشگاه سیراف با منابع مالی داخلی تأمین می‌شود و برآورد منابع ارزی آن به ۳۰ درصد می‌رسد.

زنگنه در پایان با اشاره به قاچاق سوخت در کشور گفت: تا زمانی که قیمت سوخت پایین‌تر از کشورهای همسابه باشد قاچاق سوخت ادامه خواهد داشت.

آمریکا با زورگویی نمی‌تواند قیمت نفت را کاهش دهد

وزیر نفت در افتتاحیه چهارمین دوره کنگره راهبردی نفت و نیروی ایران با اشاره به اقدامات یکجانبه آمریکا اظهار کرد: زورگویی و اقدامات یکجانبه آمریکا برای تحمیل اراده خود به ایران، کشور را با مشکلات ناخواسته‌ای مواجه کرده است که تنها راه عبور از آن استفاده از اندیشه و تدبیر است.

وزیر نفت افزود: ایالات متحده با تحریم کشورهای تولیدکننده نفت مانند ونزولا، روسیه و امریکا باعث افزایش تنش است و از سویی با قلدری در پی کاهش قیمت نفت است که این موضوع با برداشت تحریم‌ها امکان پذیر است.

وی با اشاره به کمبود عرضه نفت بیان کرد: ایران در صد سال گذشته همواره به دنبال عرضه مستمر نفت در بازار بوده است اما اقدامات امریکا باعث کاهش عرضه نفت و به تبع آن افزایش قیمت‌های در سال‌های آینده است.

زنگنه ادامه داد: نباید با شعار دادن و صحبت کردن از تحریم‌ها، نقشه‌های خود را فاش کنیم و نیاز است با تدبیر و اندیشه زیان را به حداقل برسانیم.

وی افزود: بسیاری از شرکت‌های بزرگ برای سرمایه گذاری در حوزه نفت ایران اعلام آمادگی کردند که به دلیل تحریم‌ها با موانع بسیاری مواجه شدند اما این به معنی منفعل بودن ما نیست و با استفاده از ظرفیت داخلی می توان از این مرحله عبور کرد‌.

وزیر نفت با اشاره بهره برداری از سه فاز در میدان پارس جنوبی بیان کرد: ۲۱ فاز در گذشته در میدان پارس جنوبی احداث شده است و تا پایان سال ۳ فاز دیگر وارد مدار می‌شود و در سال آینده از ۳ فاز دیگر بهره‌برداری می‌شود.

وی افزود: برای توسعه منابع نفتی و ipc نیازمند ۶ میلیارد دلار منابع مالی است که در پی تامین آن از بورس هستیم.

زنگنه با اشاره به توسعه مجموع پالایشگاه معایانات گازی بیان کرد: پالایشگاه معیانات گازی با ظرفیت ۴۸۰ هزار بشکه بود که با افزایش ظرفیت، سریع ترین واحد تولید بنزین در کشور شکل خواهد گرفت.

وی ادامه داد: ما در توسعه میدان های نفتی بالادستی و پایین دستی و در صنایع پتروشیمی با وجود نیاز به ارزبری، ظرفیت بسیار مناسبی در کشور وجود دارد.

وزیر نفت با اشاره به افزایش تولید بنزین در کشور اظهار کرد: وضعیت وزارت نفت در همه شاخص‌های تولید، پتروشیمی و نفت خوب است، به ویژه در تولید بنزین به طوری که ظرفیت تولید در سال ۹۰ ،۵۲ میلون بشکه بود که این رقم در سال ۹۷ به ۹۰ میلیون بشکه در روز رسید و کشور را در مقایل تحریم ها مقاوم کرد.

وزیر نفت با اشاره به قاچاق سوخت در کشور گفت: قیمت گاز مایع در کشور برای هر تن N دلار است در حالی قیمت جهانی آن ۵۰۰ دلار است همین اختلاف قیمت زمینه را برای قاچاق فراهم می کند.

زنگنه افزود:تا پایان سال ۹۶ حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان برای گازرسانی در روستا ها صورت گرفته است که یک ریال از دولت گرفته نشده است و عمده فعالیت آن در کشور صورت گرفته است.

وزیر نفت در پایان گفت: در بحث گازهای فلر اقدامات مناسبی صورت گرفته و در نهایت به این نتیجه رسیدم که فلر در مناطق گازی خوزستان را می توان با سرمایه ای کمتر از ۲ میلیارد دلار به عنوان خوراک به پتروشیمی مارون و امام به صورت قرارد بیع متقابل با بازگشت سرمایه دوساله واگذار شده که زمینه های مناسبی برای اشتغال است.

انتهای پیام/

برچسب ها: نفت ، وزارت نفت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
جعفر
۱۲:۴۳ ۲۵ آذر ۱۳۹۷
سه چرخه که کارت سوخت نداره چکار کنیم
ناشناس
۲۰:۵۷ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
قبلا گفتند فقط برای جلو گیری از قاچاق سوخت حالا میگن دو نرخه شدن اون
علیرضا قربانزاده
۲۰:۵۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
آقا بخدا ما اصلا کارت ملی نمیخایم. گواهینامم رو ازم دزدیدن رفتم بگیرم نزدیک ۱۰۰ هزار تومن ازم گرفتن آخه یه کارته دیگه طلا که نیست!!!! حالا هم نوبت کارت سوخته. این بندگان خدا که گم کردن یا ندارن باید یکی دو روز از کار بیفتن و کلی هم پول بدن که کارت سوخت بگیرن
ناشناس
۲۰:۴۹ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
ما که اتومبیل نداریم بجای کارت سوخت کارت نون بدهید
masoud
۲۰:۴۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
هیچکس در مزایای کارت سوخت و منافع آن نمیتواند تشکیک کند...فقط مشکل تخصیص بنزین به اقشار و اصناف مختلف داره که اونهم مجاهد فی سبیل الله میخاد که جاش خالی
غلامرضا
۲۰:۰۳ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
فقط برنامه میریزن فشاربیارن به مردم خودشون که دردی ندارن
ناشناس
۱۹:۳۵ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
علی برکت الله
ناشناس
۱۹:۲۴ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
در دست بررسی است !!!!
دانیال
۱۸:۰۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
بزودی اجرا میشه....
ناشناس
۱۶:۰۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
چقدر وقت و انرژی مردم را صرف گرفت کارت سوخت و استفاده آن میکنید که چه بشود مگر در کشور ما کمبود بنزین داریم مگر قاچاقچی در زمان کارتی بودن بنزین از کار خود دست کشیدن و خیلی دیگر از این موارد میتوان نام برد
ناشناس
۱۶:۰۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
چقدر وقت و انرژی مردم را صرف گرفت کارت سوخت و استفاده آن میکنید که چه بشود مگر در کشور ما کمبود بنزین داریم مگر قاچاقچی در زمان کارتی بودن بنزین از کار خود دست کشیدن و خیلی دیگر از این موارد میتوان نام برد
مهدی ق
۱۵:۵۹ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
مگه نگفتند انسانها باید از تجارب خوب دیگران استفاده کند چرا همین اقای وزیر کارت سوخت را حذف کرد که حالا بدنبال برقراری مجددانست . توضیح ضروری است
masoud
۲۰:۴۶ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
این آقا معلومه که زیادی از دولت ناراحته
ناشناس
۱۴:۴۰ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
موج دوم گرانی اینبار بنزین . این داستان ادامه دارد ....
ناشناس
۱۴:۲۴ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
اگر به مبانی و دلایل طرح هدفمندی یارانه‌ها پایبند بودند،تا حالا قیمت بنزین به قیمت واقعی خود نزدیک شده بود و یارانه آن به دست نیازمندان واقعی می‌رسید؟
ناشناس
۱۴:۰۳ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
بنزین ازاد باید 50 سنت باشه
هر روز قیمتش عوض شه مثل اروپا
بعد پولش رو واسه اتوبوس شهری و حمل و نقل عمومی صرف شه
ناشناس
۱۳:۵۹ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
دوباره بنزین گازوئیل گران میشه...،هر چند افزایش قیمت بنزین و گازوئیل قبل انجام شده ولی هنوز اجرا نشده
ناشناس
۱۳:۵۹ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
دوباره بنزین گازوئیل گران میشه...،هر چند افزایش قیمت بنزین و گازوئیل قبل انجام شده ولی هنوز اجرا نشده
ناشناس
۱۳:۵۹ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
چرا حذفش کردین که حالا بخواهین دوباره برگردونش
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
هر چیزی قیمتی داره بنزین هم باید به قیمت واقعی فروخته بشه
البته من که امسال چیزی رو تو این کشور به قیمت واقعی نمی بینم
ناشناس
۱۵:۱۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
حقوق پرداختنی هم همینطور یکطرفه به قاضی نروووووووو
nima
۱۳:۳۴ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
واقعاً دیگه مردم طاقت گرونی بنزین رو هم ندارند .تمام کارمندها که مجبور شدن بعد از ساعت اداری تا اخر شب با ماشین مسافرکشی کنن تا بتونن ماه خودشونو تا اخر سر کنند .قیمت گوشت و مرغ که بماند...
ناشناس
۱۳:۱۶ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
كلي بيكار با خودرو كار ميكنند ، با اين عمل كلي بيكاري به جمعيت بيكاران اضافه ميشود
ناشناس
۱۳:۰۲ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
باید جلوی گرونی بنزین گرفته شه چون کالاهای دیگه تحت تاثیر بنزین گرون میشه
فرهاد
۱۳:۱۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
بجای کارت سوخت باید موضوع قاچاق در مناطق مرزی پیگیری و کنترل بشه
حامد
۱۲:۴۶ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
بله دیگه کارمندان و بقیه عوامل شما اختلاس و ... بکنند و در عوض جماعت جور خیانت شما را بکشند
Али
۱۲:۳۳ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
واسه ماها عادی شده هرروز یه خبر بد بشنویم در مورد گرانی وسایل....علی برکت الله
Али
۱۲:۳۳ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
واسه ماها عادی شده هرروز یه خبر بد بشنویم در مورد گرانی وسایل....علی برکت الله
نادر
۱۲:۲۹ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
مسئولین بجای راه اندازی کارت سوخت ها ، برای جلوگیری از قاجاق ارزش ارز ملی را بالا ببرند.
رضا
۱۲:۲۰ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
کارت سوخت رو فعال کنید و روستاهای مرزی که سوخت قاچاق میکنند رو سامان دهی کرده و در قالب شرکت تعاونی خودتون سوخت به آنها به قیمتی که هم برای دولت و هم برای آنها سودی داشته باشه(مثلا بنزین آنطرف مرز لیتری ده هزارتومان ، شما بنزین رو پنج هزار تومان در اختیار شرکت مرزنشین ها بدهید ،) ، بدهید ، لازم نیست به بهانه قاچاق سوخت رو گران کنید.اگه از مشارکت مردم استفاده کنید خیلی از مشکلات تحریم رو میشه حل کرد ، لازم نیست ما کلی امتیاز به اروپا و ...بدهیم تا شاید تحریم رو لغو کنند یا نه.بهونه های دشمنان ما تمومی نداره .
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
فایده نداره قدیم مردم چیکار میکردن با کارت سوخت بازم انجام میدن نذارین بی فایده است
ناشناس
۱۱:۴۰ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
حالا اینهمه قاچاق داره جنس میاد برن جلوی اونا رو بگیرن که هزار برابر واجب تره
ناشناس
۱۱:۳۷ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
چرا کارت سوخت را جمع کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرهاد
۱۳:۱۹ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
کوپن مال زمان جنگ بود نه الان.عوض اینکه رفته رفته رفاه بیشتر بشه برعکس داره سطح رفاه میاد پایین
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
عزیزان قیمت سوخت در کشورهای دیگر به پول خودشان گران نیست
ناشناس
۱۵:۰۹ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
حقوق ماهانه و پس انداز سالانه و ارزش پول آنها هم از ماها خیلی خیلی بیشتره و اون قیمت که شماها دارید اعلام میکنید برای ما خیلی هست نه اونها....
Farhad
۱۱:۱۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
یعنی گرونی بنزین در راه هست دیگه
ناشناس
۱۳:۲۰ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
گرانی بنزین به اقتصاد آسیب میرسونه
مهران
۱۱:۰۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
یعنی دیگه مردم طاقت گرانی بنزین رو هم دارن؟
محممود
۱۲:۴۴ ۲۴ مهر ۱۳۹۷
قاچاقچی باکارت سوخت هم قاچاق میکند