مدیر شبکه تبادل فناوری نانو با اشاره به چگونگی ارتباط کارگزاران و شرکتهای دانش بنیان اظهار کرد: تبادل فناوری از شرکتهای کوچک دانشبنیان به شرکتهای بزرگ صنعتی به کمک کارگزاران انجام میشود و وظیفه کارگزارن تبادل فناوری ایجاد زیرساختهای مناسب برای شرکت ها و فراهم کردن زمینه های مناسب همکاری است.
طالبیان درباره جزئیات و آمار عملکرد تبادل فناوری نانو شبکه گفت: این شبکه از سال ۹۴ آغاز به کار کرد است و تاکنون بیش از ۱۰ هزار تقاضای اولیه از نمایشگاهها و نشستهای تخصصی شناسایی شدهاند.
مدیر شبکه تبادل فناوری نانو ادامه داد: از مجموع تقاضاها یک هزار و ۲۴۴ تقاضا تأیید شدند، ۱۶۵ قرارداد منعقد شده است؛ یک هزار و ۱۵۹ تقاضا در مرحله مذاکره است و ۹۹ پروژه تبادل به صورت موفق خاتمه یافت.
وی با بیان اینکه شبکه تبادل فناوری در سه بخش مختلف به فناوران کمک میکند، گفت: توسعه فناوری و محصول، توسعه خط تولید، افزایش مقیاس خطوط موجود و توسعه بازار از متقاضیان صنعتی از جمله خدماتی است که به شرکتهای صنعتی و دانشبنیان کمک میکنند.
طالبیان ضمن اشاره به بخش توسعه فناوری و محصول اظهار کرد: در این بخش بحثهایی مانند شناسایی نیاز صنایع و پیدا کردن راهحل مناسب برای پاسخ به آنها، حمایت از تحلیل فناوری، رصد بازار اختصاصی و خرید گزارش، حمایت از تحقیق و توسعه در قالب همکاری با شرکتها، کمک به کاهش ریسک تحقیق و ایجاد پایلوتهای نیمهصنعتی، کمکهزینه بهکارگیری نیروی انسانی متخصص نانو برای شرکتهای صنعتی و اعطای مشوق برای خرید شرکتهای فناور صورت میگیرد.
مدیر شبکه تبادل فناوری نانو با بیان اینکه در بخش توسعه خط تولید تسهیلات مختلفی به شرکت ها داده میشود، گفت: اعطای تسهیلات مالی متنوع در این برنامه جای مخصوص دارد این تسهیلات برای خرید ماشینآلات ساخت داخل است و به سبب حمایت از تولید داخل میشود.
انتهای پیام/