وی ادامه داد: در راستایی اجرایی کردن برنامه بازآفرینی شهری در دبیرخانه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار برنامه هایی را تدوین و عملیات اجرایی آن را آغاز کرده ایم و در حال حاضر نیازمند تامین منابع مالی هستیم که خوشبختانه اتفاقات مثبتی در این راستا افتاده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: جمعا بودجه مورد نیاز برای برنامه، سالانه 25 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود و قرار بود 10هزار میلیارد تومان آن را بخش خصوصی، 8هزارمیلیارد تومان توسط دولت و 7هزار میلیارد تومان توسط شهرداری ها تامین شود.
وی افزود: در بخش منابع مورد نیاز دولتی حدود 4 هزار میلیارد تومان کسری وجود داشت که از همان ابتدا پیش بینی شده بود و برای تامین آن به دنبال استفاده از صندوق توسعه ملی بودیم که خوشبختانه پیگیری لازم توسط دولت و مجلس اتفاق افتاد و با اذن مقام معظم رهبری، یک میلیارد دلار بابت این موضوع در قالب تبصره 18 به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شد.
عشایری با اشاره به اینکه در هفته جاری تفاهم نامه سه جانبه تامین منابع مورد نیاز برای حدود 4هزار و 150 میلیارد تومان، بین وزارت راه و شهرسازی، سازمان برنامه و بودجه و صندوق توسعه ملی ایران مبادله می شود گفت: از هفته آینده منابع توسط سازمان برنامه و بودجه به ما ابلاغ خواهد شد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه 1500میلیارد تومان برای خدمات روبنایی و زیربنایی مانند احداث مدرسه و پروژه های متعدد دیگر در شروع اختصاص داده شده، تاکید کرد: استمرار این موضوع با قدرت و شدت بیشتری به عنوان بودجه اهرمی با استفاده از منابع دیگر دستگاه ها، مورد عمل قرار خواهد گرفت.
عشایری با اشاره به تخصیص 2500میلیارد تومان از اعتبارات برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار به بانکها اظهار کرد: بانک ها با اضافه کردن 2500میلیارد تومان از منابع خود به این مبلغ، جمعا 5هزار میلیارد تومان وام 50میلیون تومانی کلان شهرها و وام های 40میلیون تومانی در سایر شهرها به منظور ساخت مسکن در بافت های هدف بازآفرینی شهری با سود 9درصد ارائه می دهند و امیدواریم این برنامه بتواند در مسیر رسیدن به ارتقا کیفیت زندگی و زیست پذریری کمک شایانی بکند.
انتهای پیام/