سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

لزوم افزایش نظارت‌ بر قیمت کالا‌ها/بسته حمایتی به حدود 50 درصد جمعیت کشور تعلق می گیرد

پورابراهیمی گفت:بر اساس اظهار نظر دولت ،بسته حمایتی حدود 50 درصد جمعیت کشور را پوشش می دهد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در بخش خبری 21 شبکه یک سیما گفت: متوسط قیمت کالاهای اساسی به رغم اختصاص ارز 4 هزار و 200 تومانی، در مقایسه با پارسال از 30 تا 50 درصد افزایش یافته است که نباید این گونه باشد.

وی ادامه داد: گزارش رئیس سازمان برنامه و بودجه حاکی از آن است که بخش زیادی از این کالاها برای بازه زمانی یکساله خریداری شده است.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه در زمینه قیمت کالا ها، مشکلات و نگرانی هایی وجود دارد، افزود: حوزه نظارتی وزارت صنعت ، معدن و تجارت باید نظارت جدی داشته باشد.

وی اضافه کرد : در جلسه با دولت ، بحث شد تا یارانه ارزی که به عنوان مابه التفاوت نرخ ترجیحی و بازار ثانویه اختصاص داده می شود به صورت یارانه در اختیار مردم قرار گیرد.

پورابراهیمی گفت: اکنون چند میلیون اتباع خارجی از یارانه متعلق به مردم ایران استفاده می کنند و همچنین حدود 4 تا 5 میلیون گردشگر خارجی هم از این ظرفیت استفاده می کنند و قاچاق کالای اساسی هم در دو ماه اخیر ، مشکل ساز شده است بنابراین اگر یارانه ارزی به خود مردم به صورت مستقیم داده شود برخی از این مشکلات ، حل می شود.

وی افزود: این موضوع در حال بررسی است و قرار است کمیته تخصصی درباره آن کار کند و جمع بندی آن در صحن علنی مجلس مطرح می شود و در صورت نیاز ، در این زمینه قانون تصویب می شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه امروز درباره سبد حمایتی ویژه هم بحث شد و بر اساس اظهار نظر دولت ، این سبد حدود 50 درصد جمعیت کشور را پوشش می دهد.

پورابراهیمی افزود: منابع این سبدها از محل تغییر قیمت خوراک پتروشیمی ها و پالایشگاهی های تامین می شود که حدود 12 هزار و 500 میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: در جلسه امروز به موضوع سوخت وارد نشدیم اما این موضوع در کمیسیون انرژی و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس آمارها ، یک سوم از مصرف فعلی سوخت یا ناشی از مازاد مصرف و یا ناشی از قاچاق سوخت است.

پورابراهیمی افزود: ظرف هفته های آینده برنامه جامع دولت و مجلس در ارتباط با سوخت در کشور اعلام می شود.

وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت کارت های سوخت و احیای آن ها از موضوعات مهمی است که می تواند از قاچاق سوخت جلوگیری کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
کارمند بیچاره
۱۱:۵۲ ۲۲ مهر ۱۳۹۷
سلام تا نظارت به همین شکل وشیوه باشه هیچ تغییری درکاهش قیمتها نمیبنیم متاسفانه
جالبه وقتی قیمت دلار میره بالا خیلی راحت قیمتها نجومی میره بالا ولی وقتی دلار میاد پائین هیچ اتفاقی نمیفته با پر روئی تمام میگم این کاهش قیمت الکیه دلار قیمتش بالاست پس تا نظارت مغازه به مغازه نباشه همین اش وهمین کاسه ست
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۲ مهر ۱۳۹۷
دیروز رفتم شیر بخرم که دیدم 400 تومان بهش اضافه شده. یعنی هفتگی انگار قیمت ها بالا می ره. پس کدوم کالا، کالای اساسی است و قرار بود قیمتش تا سال بعد، تغییر نکند؟؟؟!!!!!
از دست گرونی به ستوه اومدیم. حقوق ها که اصلاً تغییری نمی کنه. یارانه هم ثابت مونده ولی قیمت ها دائماً در حال افزایش است