سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپرست اورژانس کشور خبر داد؛

آمادگی بیمارستان‌های ویژه برای مبارزه با حمله‌های تروریستی و بیولوژیکی/ ۱۷ هزار نیروی فوریت‌های پزشکی به زائرین اربعین حسینی خدمت‌رسانی می‌کنند

کولیوند گفت: بیمارستان جنرال و cbrnb برای مقابله با تهدید‌های تروریستی و بیولوژیکی در مراسم اربعین حسینی ایجاد شدند.
 
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پیرحسین کولیوند سرپرست اورژانس کشور در مراسم اعزام کاروان بهداشت و درمان اربعین حسینی با بیان اینکه مانند سال قبل کاروان بهداشت و درمان در ایران و عراق برای خدمت‌رسانی به زائران مستقر می‌شوند، گفت: هماهنگی‌های درون و برون بخشی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در حوزه سلامت صورت گرفته است.

وی ادامه داد: هدف ما ارتقای شناخت جامعه از جنس سلامتی و پیشگیری از بیماری‌های واگیردار و غیر واگیر و ایجاد آمادگی در برابر حوادثی است که در حوزه سلامت ممکن است اتفاق بیفتاد و برنامه‌ریزی‌های دقیق برای رسیدن به اهداف را انجام داده‌ایم.

افزایش 30 درصدی خدمت‌رسانی به زائرین اربعین حسینی

کولیوند با بیان اینکه امسال برای خدمت‌رسانی به زائرین اربعین حسینی 30 درصد افزایش ظرفیت داشته‌ایم و خون و فرآورده‌های خونی با همکاری سازمان انتقال خون تدارک دیده شده است و این فرآورده‌ها در مرزها دپو خواهند شد.

سرپرست اورژانس کشور تصریح کرد: بیمارستان‌های جنرال و cbrne برای مبارزه با حمله‌های شیمیایی، بیولوژیکی و زیستی و هسته‌ای به کمک ارتش و سپاه ایجاد شده‌اند.

وی با بیان اینکه در تمام محورها 17 هزار نیروی فوریت‌های پزشکی برای محافظت از سلامت زائران مستقر خواهند شد، همچنین کارشناسان بهداشتی به زائران در مرزهای ایران و داخل کشور عراق خدمت‌رسانی می‌کنند، این کارشناسان در قالب یک کارگروه مشترک با وزارت بهداشت عراق و موکب‌ها نظارت دارند تا بیماری خاصی شیوع پیدا نکند.

کولیوند تاکید کرد: دارو و تجهیزات پزشکی به اندازه کافی تدارک دیده شده و به میزان کافی به عراق نیز ارسال شده است.

افزایش ظرفیت‌ بیمارستان‌های مرزی

سرپرست اورژانس کشور اظهار کرد: ظرفیت‌های بیمارستان‌های مرزی ثابت افزایش پیدا کرده است و تعداد تخت‌های بخش‌های ccu و icu را افزایش دادیم.

وی گفت: متخصصان از گروه‌های مختلف پزشکی که داوطلبانه برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی به نواحی مرزی اعلام آمادگی کرده بودند اعزام شدند و خدمت تخصصی و فوق تخصصی به زائران اربعین و ساکنان مناطق غربی کشور داده می‌شود.

نظارت کارشناسان بر سلامت زائران  پاکستان و افغانستان

کولیوند گفت: نظارت بر پخت و تهیه غذا به کمک کارشناسان بهداشتی با دقت بسیاری انجام می‌شود همچنین کارشناسان بهداشت در سلامت زائرانی که از پاکستان و افغانستان وارد کشور می‌شود، نظارت دارند تا از شیوع بیماری‌های واگیر دار و غیر واگیر در کشور جلوگیری شود.

وی ادامه داد: به همه موکب‌ها مباحث مرتبط با سلامت را آموزش داده‌ایم تا از بیماری‌های پیشگیری کنیم، همچنین امیدواریم با بالا بردن ظرفیت‌ها بتوانیم خدمت‌رسانی خوبی به زائران حسینی داشته باشیم.

کولیوند گفت: امیدوارم این خدمات‌رسانی خالصانه به زائران اربعین حسینی پاسخگوی کسانی باشد که راه را برای زیارت سیدالشهدا باز کرده‌اند و شرمنده زائران اباعبدالحسینی نشویم و همه خدمات نیروهای بهداشت و درمان مورد رضای خداوند قرار گیرند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
shahab
۱۱:۰۴ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
سلام خط بالا CBRNE صحیح است ....