سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر ستاد اربعین خبر داد؛

افزایش دوبرابری امکانات زیرساختی درمرزهای خروجی و مهران

دبیر ستاد اربعین گفت:در یک کارکرد کاملا علمی و دقیق از اربعین گذشته تاکنون و تعیین کمیته های منسجم زیر مجموعه ستاد،تمام جوانب و مسائل حوزه اربعین در جلسات متعدد با اعضای شورای مرکزی ستاد اربعین ، مرور و کاملا تخصصی آنالیز و برای رفع موانع و مشکلات به تمام دستگاههای اجرایی و استان های معین ابلاغ شده است.

حیدری دبیر ستاد اربعین  به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام: گفت:آخرین اقدامات صورت گرفته برای خدمات رسانی به زائران حسینی در اربعین ۹۷ ، بحث خدمات رسانی به زائران از همان واپسین روزهای اربعین سال ۹۶ آغاز و تاکنون ادامه داشته است.

در یک کارکرد کاملا علمی و دقیق ،ریز مسائلی چون ضعف ها،قوت ها،آسیب ها و تهدیدها در جلسات متعدد با اعضای شورای مرکزی ستاد اربعین ، مرور و کاملا تخصصی آنالیز شده است.

از مصوبات مهم این جلسات تعیین و تدوین ۱۳کمیته زیر مجموعه ستاد و متناسب با شرح وظایف کمیته های ۱۳گانه برای اجرای در اربعین ۹۷ برنامه ریزی و ابلاغ شده و با آنالیز دقیق و رفع مشکلات سال های گذشته ،طبق این برنامه ریزی ها پیش خواهیم رفت.

*چه کمیته هایی در این راستا تدوین شده است؟

از مهمترین کمیته ها در بین کمیته های ۱۳گانه عبارتند از:
کمیته زیرساخت
کمیته تغزیه
کمیته اسکان
کمیته بهداشت و درمان
کمیته امنیتی
کمیته فرهنگی
و سیزدهمین کمیته که وظیفه بازرسی و ارزیابی سایر کمیته ها را برعهده دارد،کمیته ارزیابی و نظارت بر سایر کمیته ها می باشد.

*مهمترین اقدامات در حوزه زیر ساخت:
از مهمترین اقدامات صورت گرفته که در جلسه با حضور اعضای ستاد اربعین استان ایلام و سلیمانی دشتکی، استاندار ایلام طی روز گذشته برگزار شد‌:
بحث و بررسی پیرامون امکاناتی مانند:گیت ها و استقرار تمام ارگانهای استانی و دستگاه های کشوری استان های معین و فراهم سازی امکانات پایانه ها،ترمینال ها،تردد زائرین و سایر موارد مشابهی که باید در مرز مهران فراهم شود، تصویب و جهت ابلاغ در اسرع وقت طی روزهای آینده مصوب شد.
همچنین از مهمترین پارامتر های مورد بررسی مطرح شده در جلسه ستاد اربعین استان ایلام بحث روشنایی راه ها در مسیر تردد زائرین ، بحث اسکان سریع زائرین، بحث تغذیه ، بحث حمل و نقل و مشخص شدن زمان دقیق برپایی موکب ها و غذاخوری ها و استراحتگاهها،و همچنین تعیین زمان دقیق حضور و جمع آوری موکب ها در مکان های مشخص شده بوده است و الحمدلله با همت مسئولین استانی ، از جمله پارامترهایی است که بعنوان نقاط ضعف و قوت بررسی شده است.
در مجموع طی ارزیابی که در ستاد اربعین از مرز مهران داشته ایم،بحول قوه الهی کمیته های سیزده گانه هم اکنون فعال شده و تمام امکانات دوبرابر سال گذشته فراهم و شده است.

*چه تعدادی تا کنون در سامانه سماح برای شرکت در پیاده رویی اربعین بصورت رسمی ثبت نام کرده اند؟و پیش بینی شما برای فراهم سازی امکانات حضور این عزیزان چه تعدادی می باشد؟

در سال گذشته امکانان برای حدود دو میلیون و پانصد هزار زائر فراهم شده و پیش بینی میشود امسال این تعداد به بیش از دومیلیون و پانصدهزار زائر هم برسد.
تمام کمیته های تعیین شده باید نسبت به سطح ارتقاع کمی و کیفی کل مجموعخ توجه داشته باشند و در همین خصوص هم امکانات نسبت به اربعین ۹۶ دو برابر شده و آمادگی خود را برای پذیرایی از هموطنان عزیزمان اعلام می کنیم.

تاکنون(جمعه) ،قریب به ۴۶۰/۰۰۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام و بیش از ۲۶۰/۰۰۰هزار نفر هم روادید خود را دریافت کرده اند.

*در خصوص هزینه ویزا و روادید توضیحاتی بفرمایید.
با توجه به پیشنهاد کاهش هزینه های پیاده رویی اربعین توسط ستاد اربعین و رایزنی های صورت گرفته با بانک ، و دستور شخص رییس جمهور در این خصوص ، هزینه ویزا با کاهش مواجه شده و از ۳۷۱/۸۸۰ به ۲۳۴/۸۷۵ مبدل شده و این هزینه تقریبا به قیمت ویزای سال گذشته نزدیک است.

*چه تعداد دفاتر زیارتی سال گذشته فعالیت داشته اند و چه تعدادی برای امسال اضافه شده؟

در سال گذشته تعداد ۲۴۰۰ شرکت زیارتی که از سازمان حج و زیارت مجوز دریافت کرده بودند،فعال هستند و ۴ شرکت کارگذاری از سال گذشته تاکنون با سفارت عراق فعال هستند.
امسال این تعداد به ۲۵۰۰شرکت زیارتی افزایش پیدا کرده و متناسب با فعالیت این شرکت ها دولت عراق هم نسبت به استقرار دفاتر موقت برای همایش اربعین اقدامات خوبی داشته است.
سال گذشته ۱۲ دفتر در ۱۲نقطه کشور برای صدور ویزا و ۴دفتر اصطزاری فعالیت داشتند که نسبت به مدت مشابه امسال،۲۰دفتر صدور روادید موقت ، ۴کنسولگری در ایتان های مختلف یعنی ۲۴ نقطه کشور اقدام به صدور روادید خواهند کرد.

بر همین اساس، علاوه بر کسنولگری‌هایی که در شهرهای تهران، کرمانشاه، اهواز و مشهد، مراکز و استان‌هایی دیگری نیز در نقاط مختلف کشور اقدام به صدور ویزای اربعین می‌کنند که اسامی این استان‌ ها به شرح ذیل است:

استان های ایلام، خوزستان (سوسنگرد و آبادان)، کرمان، قم، مازندارن (ساری)، البرز (کرج)، آذربایجان شرقی (تبریز)، گیلان (رشت)، اصفهان (۲ مرکز)، یزد، فارس، مرکزی، اردبیل، هرمزگان (بندرعباس)، خراسان جنوبی (بیرجند)، بوشهر، گلستان، همدان

گزارش اختصاصی از میثم علیزاده باشگاه خبرنگاران جوان ایلام

انتهای پیام/ د

زیرساخت های مرز مهران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.