سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کره جنوبی از اعتراض پمپئو به پیمان نظامی دو کره خبر داد

وزیر خارجه کره جنوبی گفت مایک پمپئو طی نشست ماه گذشته، «نارضایتی» خود را از پیمان نظامی میان کره جنوبی و کره شمالی ابراز کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، کانگ کیونگ وا، وزیر امور خارجه کره جنوبی روز چهارشنبه در صحبت‌هایی که نشانه‌ای نادر از بروز اختلافات میان این کشور و آمریکا است، گفت: مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا طی نشست ماه گذشته، «نارضایتی» خود را از پیمان نظامی میان کره جنوبی و کره شمالی ا­براز کرد.

دو کره توافق کرده اند طی یک سری اقدامات رزمایش‌ها را متوقف کنند، منطقه پرواز ممنوع در نزدیکی مرز‌ها ایجاد کنند و به تدریج مین‌های زمینی و ایستگاه‌های بازرسی درون منطقه غیرنظامی را حذف کنند.

 این توافق توسط مون جائه این، رئیس جمهور کره جنوبی و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی طی نشست سوم میان دو کشور در پیونگ یانگ که ۱۸ تا ۲۰ سپتامبر برگزار شد، به امضا رسید.  

طی یک جلسه پارلمانی سالانه در روز چهارشنبه، یکی از نمایندگان حزب مخالف از کانگ کیونگ وا، وزیر امور خارجه کره جنوبی درباره صحت گزارش روزنامه نیکی در ژاپن در مورد اعتراض مایک پمپئو درباره این پیمان نظامی سوال پرسید.

 کانگ کیونگ وا در پاسخ به این سوال گفت: بله درست است. من نمی‌گویم اعتراض او شدید بود، اما او به دلیل اینکه در مورد این موضوع به طور کافی آگاهی نداشت، ناراضی بود و سوالات بسیاری درباره اطلاعات من مطرح کرد.

صحبت‌های مقام ارشد کره‌ای، تاییدی بر اختلافات نادر میان سئول و واشنگتن است. آمریکا از این نگران است که روابط میان دو کره نسبت به مذاکرات برای توقف برنامه تسلیحات هسته‌ای کره شمالی، زودتر گرم شود. طی نشست ماه ژوئن میان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون، مقام ارشد کره شمالی وعده داد تا در جهت خلع سلاح هسته‌ای تلاش کند.

 وزیر امور خارجه کره جنوبی در ادامه گفت: من فکر نمی‌کنم که توافق نظامی تغییرات قابل ملاحظه‌ای در جهت آمادگی یا عملیات ایجاد کند، اما آن‌ها (آمریکایی ها) شاید به این دلیل اعتراض دارند که ما پیش از اقدامات کره شمالی، امتیازات زیادی بخشیده ایم.

او افزود: آمریکا یک رویکرد دو جانبه را ترجیح می‌دهد که در آن دو طرف قدم به قدم امتیاز می‌دهند و مثل ما معامله جامعی انجام نمی‌دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: کره شمالی ، آمریکا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.