امروز مراسم صبحانه سالم با هدف ترویج تغذیه سالم در بوشهر برگزار شد تا دانش آموزان در مورد اهمیت تغذیه سالم, به خصوصا تخم مرغ و ارزش غذایی آن آشنا شوند. همچنین توصیه شد با توجه به خواص متعدد و خوبی که تخم مرغ دارد به صورت آب پز مصرف شود.
کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،گفت: تخم مرغ یکی از محدود غذاهای شناخته شده در طبیعت است که میتواند نیازهای بدن را به طور متعادل تأمین نماید. عمدهترین ویژگی تخم مرغ ، ترکیب پروتئینی موجود در سفیده (۶۰% پروتئین تخم مرغ) و زرده (۴۰% پروتئین تخم مرغ) و ترکیبات مهم دیگر آن نظیر کولین، لوتئین و گزانتین و تولید بسیار کم انرژی در حدود ۷۰ کیلوکالری است.
پور بهی ادامه داد: هر یک تخم مرغ معادل است با ۳۰ گرم از انواع گوشت (قرمز، مرغ و ماهی) و همچنین دارای پروتئین , ۹ اسید آمینه ضروری , مقادیر قابل توجهی از ویتامینها و مواد معدنی ضروری برای بدن انسان است.
وی گفت: متاسفانه باورهای غلطی در رابطه با تخم مرغ وجود دارد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش می یابد و در نتیجه, بیماریهای قلبی-عروقی و خطر حمله قلبی را افزایش میدهد که امروزه با توجه به مطالعات صورت گرفته می توان گفت تخم مرغ در احتمال بروز بیماریهای قلبی-عروقی تاثری ندارد.
انتهای پیام/م