سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در نشست خبری جشنواره وب و موبایل ایران مطرح شد

جشنواره وب، امسال منتظر داوری میلیونی مردمی است/اپ‌ های موبایل از وب‌سایت‌ها پیشی گرفته‌اند

نشست خبری یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران پیش از ظهر امروز در فرهنگسرای فناوری اطلاعات برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صبح امروز اولین نشست خبری یازدهمین دوره جشنواره وب و موبایل ایران، با حضور رضا الفت نسب سخنگوی اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی و دبیر جشنواره، میلاد احرام پوش،  بنیان‌گذار جشنواره وب و موبایل ایران و شایان شلیله، دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی تهران برگزار شد.

شایان شلیله بنیانگذار جشنواره و دبیر انجمن صنفی کسب و  کارهای اینترنتی، در این نشست با اشاره به آغاز ثبت نام جشنواره وب و موبایل از یکم مهر ماه ۱۳۹۷ برگزار شد، اظهار داشت: جشنواره وب و موبایل ایران همانند گذشته از اوایل تابستان کار اجرایی خود را با حضور وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌های ایرانی آغاز کرده است و تا آخر آبان ماه ادامه دارد. نقطه قوت این جشنواره نسبت به سالهای گذشته بدست آوردن حمایت معنوی بیشتر بخش‌های دولتی چون: وزارت اطلاعات و ارتباطات، مرکز توسعه تجارت الکترونیک، اتحادیه صنف فناوران رایانه، اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، فرا بورس، ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان، بنیاد ملی بازارهای رایانه ای، سازمان فناوری اطلاعات ایران، سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری تهران،اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران که موجب ایجاد پلی میان سازمان‌های خصوصی و دولتی شده، است.

وی افزود: در جشنواره هرساله در گروه های مختلف یک وب‌سایت و یک نرم افزار موبایل با رأی داوران برگزیده و به آن تندیس برترین وبسایت یا برترین نرم افزار موبایل ایران اهدا می‌شود.

شلیله در ادامه گفت: با توجه به گفته شورای داوری، یکی از مشکلات اصلی جشنواره در سال گذشته گروه بندی آن بوده است. ما در سال جاری سعی کرده‌ایم با کمک شورای داوری تغییراتی در گروه‌ها ایجاد کنیم. به طور کلی دسته بندی گروه های جشنواره وب و موبایل ایران  پنج شاخه اصلی دارد که بدین شرح است؛ شاخه محتوا و خبری با 13 زیر گروه، شاخه سازمانی و اطلاع رسانی با 11 زیر گروه، شاخه کسب و کار با 31 زیر گروه، شاخه نرم افزار موبایل با 20 گروه که برای اپلیکیشن است، شاخه گروه های ویژه که خود شورای داوری آن را انتخاب می‌کند.

دبیر انجمن صنفی کسب و  کارهای اینترنتی خاطر نشان کرد: معیار انتخاب داوران؛ کارکرد، محتوا، تجربه کلی، طراحی دیداری، ساختار و مسیر و تعامل است. داوری در یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران در سه بخش انجام می‌شود. در اولین بخش تمام افرادی که در جشنواره یک سایت تایید شده دارند میتوانند به عنوان داور پس از شروع داوری به پنل خود وارد شده و سایت‌های شرکت کننده را مشاهده کنند و به هر وب‌سایتی که به صورت رندوم به آنها نمایش داده می‌شود رای دهند. داوری مردمی سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها از ۵ آذر آغاز و داوری تخصصی نیز از ۱ آذر کلید می خورد.

دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی تهران تصریح کرد: کاندیداها در ۱ بهمن معرفی و پس از آن شورای داوری برگزار می‌شود و سپس کاندیداهای نهایی در هر بخش، در معرض داوری نهایی قرار گرفته و برگزیدگان در مراسم اختتامیه در تاریخ ۲۵ و ۲۶ بهمن در کنفرانس سالانه وب و موبایل ایران معرفی می‌شوند.

شلیله از شرکت ۴۴۴ وب سایت در ۱۰ روز نخست ثبت نام خبر داد و گفت:‌ ۱۵۰ وب سایت جدید در جشنواره ثبت نام کرده‌اند و ۵۴ اپ جدید ios داریم. ثبت نام اپ های اندروید از طریق کافه بازار انجام می‌شود که هنوز آغاز نشده است. آمار و ارقام شرکت کنندگان در این جشنواره بدین صورت است: 150 وبسایت که به تازگی راه اندازی و  ثبت شده اند، وبسایت هایی که شرکت کردند 444 عدد، تعداد اپ های تازه ثبت شده 54 عدد، تعداد اپ‌های شرکت کننده  172 و تعداد کاربری ثبت شده جدید 672 نفر است.

جشنواره وب و موبایل ایران مهم ترین اتفاق ممکن است

 رضا الفت نسب دبیر اجرایی جشنواره و عضو هیأت مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی در ادامه این کنفرانس خبری بیان کرد: در این جشنواره سعی کردیم تا حد امکان تعامل میان بخش‌های خصوصی و دولتی را به وجود بیاوریم. جشنواره وب و موبایل ایران یک رویداد محلی بوده که این امکان را بوجود آورده، اپلیکیشن‌ها بدون هیچ هزینه ای در معرض رقابت قرار بگیرند.

دبیر جشنواره وب و موبایل ایران اظهار کرد:‌ امسال انتظار رأی میلیونی مردمی در جشنواره را داریم و این سطح از مشارکت در هیچ رویداد دیگری از این حوزه دیده نشده است که نشان از تثبیت جشنواره وب و موبایل ایران دارد.

وی ادامه داد: توجه شورای داوری موجب شده است کیفیت برگزیدگان جشنواره افزایش پیدا کند. افراد منتخب در حجم گسترده ای معرفی می‌شوند که این رونق در کسب و کار را به دنبال خواهد داشت.

الگو سازی برای جوانان

میلاد احرام پوش بنیان گذار جشنواره موبایل  در نشست خبری جشنواره با اشاره به رشد چشمگیر اپلیکیشن های موبایل در ایران گفت:‌ سال ۹۲ نزدیک به ۲ میلیون گوشی هوشمند در کشور وجود داشت و اکنون این آمار از ۶۰ میلیون گوشی هوشمند در سال ۹۶ گذشته است. از این رو اپ‌های موبایل نیز با اقبال زیادی روبرو شده‌اند.

احرام پوش افزود: سال گذشته آمار اپ‌های شرکت کننده در جشنواره وب و موبایل ایران از وب‌سایت‌ها بیشتر شد و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز این آمار بیشتر باشد.

امیدواریم امسال در مهم‌ترین رویداد وب و موبایل ایران، شاهد حضور اپ های جدید و پر مخاطبی باشیم تا برگزیدگان از کیفیت بالایی برخوردار باشند. وب سایت اپلیکیشن برتر یک الگو برای پرومد شده است. اقلام و سایت‌های منتخب در این جشنواره نمادی از یک الگو است که جوانان بدانند به کدام مسیر باید بروند.

وی در خصوص اپلیکیشن‌ مناسب برای محدوده‌های مختلف سنی گفت: تا به امروز اپلیکیشن های مختلفی ارائه شده است که این برنامه‌ها مشمول محصلین و دانش آموزان نیز می‌شود اما تصمیمی برای سنین کمتر مثل کتاب قصه و کتابهای مصور نگرفتیم و رشدی در این زمینه نداشته ایم اما در دوره‌های بعدی حتما به این مبحث توجه بیشتری می‌شود. انتظار می‌رود پلتفرم‌های منتشر کننده در این حوزه همکاری بیشتری با ما داشته باشند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.