به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سوپی در این مقاله به شما معرفی خواهیم کرد برای افرادی که از پوکی استخوان رنج می برند بی نظیر است، در واقع این سوپ 15 برابر سنجد کلسیم دارد! این سوپ 15 برابر سنجد کلسیم دارد! پس بهتر است این سوپ را امتحان کنید. ما طرز تهیه ی سوپ مرغ را نیز برای شما نوشته ایم.
بیشتربخوانید :راهکارهای معجزه آسا برای تقویت استخوانها
عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر و اسیدهای چرب است. به همین جهت افرادی که از داروهای پایین آورنده چربی خون مثل استاتین استفاده نمیکنند نباید این غذا را مصرف کنند. عصاره پای مرغ، میبایست همراه با کمی پیاز پخته شود تا کلسیم آن به بیشترین مقدار برسد. پای مرغ همچنین دارای کلسیم فراوان است و برای بیماریهای مربوط به استخوان و کمبود کلسیم مفید است. این سوپ بیشتر از سنجد کلسیم دارد. باید توجه داشت که پای مرغ دارای چربیهای اشباع شدهی بسیاری نیز هست که برای بیماران دارای چربی خون بالا بسیار مضر میباشد. از طرفی اگر شکل و ظاهر پای مرغ برای شما خوشایند نمیباشد، میتوانید آب پای مرغ را تهیه نمایید و از آن به جای آب مرغ در انواع سوپ استفاده کنید.
طرز پاک کردن پای مرغ
داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید.
پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید آن را از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید.
ناخنها را جدا کنید.
پوست زرد رنگ روی پاهای و بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید.
پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که میخواهید استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ
پای مرغ: ۱۰ عدد
پیاز: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
کرفس خرد شده: ۱ لیوان
فلفل سبز: ۱ عدد
آویشن تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
برگ بو: ۱ عدد
روغن: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ پای مرغ
ابتدا مطابق روش بالا پای مرغ را تمیز کنید.
پیاز را خرد نمایید و در ظرف مورد نظر همراه با کمی روغن تفت دهید، بعد از سبک شدن پیاز ها، کرفس و آویشن تازه را اضافه نمایید و تفت دهید.
به میزان کافی آب درون قابلمه بریزید و پاهای مرغ تمیز شده، هویج خرد شده و برگ بو را به آن اضافه نمایید، همچنین فلفل سبز را درسته درون آن بیاندازید
حرارت را زیاد کرده، بگذارید آب بجوشد و کمی مواد نیم پز شوند. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
در آخر نمک آن را اندازه کنید و آن را تازه و گرم سرو نمایید. تا سرد نشود و حالت ژله مانند به خود نگیرد.
منبع: الودکتر
انتهای پیام/