سرپرست اورژانس کشور گفت: روزانه 44 تا 45 نفر بر اثر حوادث ترافیکی جان خود را از دست میدهند که با بهره از حملونقل ریلی میزان مصدومان جادهای کاهش مییابد.
وی ادامه داد: این مصدومان علاوه بر آنکه هزینههای سنگینی را در بخش درمان متحمل میشوند، مشکلاتی را در اقتصاد مقاومتی ایجاد میکنند.
کولیوند با بیان اینکه خدمات ریلی چه در بخش مسافری و چه در بخش باری یکی از ایمنترین خدمات در کشور به شمار میرود، افزود: دولت باید تمام توان خود را به حد توسعه این بخش به کار بگیرد و با خلوت کردن جادهها مردم را به سمت استفاده از حملونقل ریلی تشویق کند، همچنین تمامی دستگاهها باید به بخش ریلی توجه ویژهای داشته باشند و با برنامهریزی و پیشگیری از حوادث بتوانند این بخش را توسعه دهند.
سرپرست اورژانس کشور با اشاره به اینکه با راهاندازی اورژانس ریلی میتوانیم پیشرفت خوبی در بخش ریلی ایجاد کنیم، گفت: با ایجاد چنین اورژانسی امنیت و سلامت مسافران و مردم تأمین میشود.
وی اظهار کرد: در این تفاهمنامه بیشتر به دنبال سلامت مردم و آموزش تمام افرادی که در این بخش کار میکنند هستیم و سعی خواهیم کرد اطلاعات و آگاهی مردم و کارکنان در حوزه کمکهای اولیه افزایش یابد.
سرپرست اورژانس کشور ادامه داد: هماهنگی این دو سازمان میتواند ما را به عنوان خدمتگذاران مردم شرمنده نکند.
کولیوند توضیح داد: پیشبینیهای اولیه برای راهاندازی 30 واگن به عنوان اورژانس صورت گرفته و اورژانس در نظر دارد تا 15 دستگاه برای اورژانس ریلی و 15 دستگاه برای بیمارستان ریلی اختصاص دهد.
وی افزود: هماکنون 39 فروند اورژانس هوایی ایجاد شده و از طریق آن توانستهایم پوشش هوایی خوبی برای حوزه سلامت مردم فراهم کنیم و تنها نقص ما در این بخش مربوط به راهآهن بود که با امضای این تفاهمنامه برطرف شد.
بر اساس این گزارش حمل و نقل ریلی ایمنترین نوع حملونقل است که با کمترین مصرف سوخت، بالاترین حجم مسافر را جابهجا میکند این امر باعث کاهش سوانح و خسارات جانی، مالی و همچنین صرفهجویی در مصرف سوخت میشود.
حمل و نقل ریلی میتواند کمککننده سایر بخشهای حمل ونقل در امداد رسانی مناطق و مردم حادثه دیده باشد و در راستای بهبود و توسعه این امر برنامهریزی و همکاریهای بین بخشی میان سازمان امداد از جمله اورژانس کشور و سایر سازمانها مورد نیاز است.
در این تفاهمنامه شرکت راهآهن، تأمین غذا و ابنیه فیزیکی مناسب در ایستگاههای مورد توافق برای استقرار دایمی اکیپهای فوریتهای پزشکی و همچنین تأمین زیرساخت و هزینههای ناشی از برنامه عملیاتی خاص راهآهن و ایجاد دپو بحران در نقاط با اهمیت بیشتر خطوط ریلی را فراهم میکند، از سوی دیگر سازمان اورژانس تأمین هزینههای مرتبط با تعمیرات، نگهداری و تعویض تمامی تجهیزات پزشکی، لوازم و اقلام مصرفی مرتبط در سالنهای اورژانس ریلی و بیمارستانی را فراهم میکند.
انتهای پیام/