کریمی گفت: دانشگاه پیام نور با حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین، اقدامات گستردهای را در زمینه ثروت آفرینی آغاز کرده است.
محمد علی کریمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور در گفتوگو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از چاپ بیش از 38 هزار مقاله دانشگاه پیام نور در مجلات معتبر پژوهشی خبر داد و گفت: این تعداد شامل؛ 7630 مقاله بین المللی آی اس آی، 10274 مقاله آی اس سی، 10407 مقاله علمی پژوهشی داخلی و 10293 مقاله اسکوپوس است که توسط پژوهشگران و محققان این دانشگاه به چاپ رسیده است.
تالیف بیش از 2400 عنوان کتاب در دانشگاه پیام نور
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور، سطح پژوهش و تحقیق را در این دانشگاه بسیار رضایت بخش عنوان کرد و گفت: دانشگاه پیام نور با دارا بودن بیش از 47 نشریه علمی فعال، ثبت 115 اختراع ، چاپ بیش از 2400 عنوان کتاب و 800 عنوان کتاب در دست تالیف جایگاه قابل قبولی را در زمینه آموزشی، پژوهش و تحقیق در سطح کشور به خود اختصاص داده است.
ضرورت نهادینه سازی مباحث کارآفرینی در دانشگاه پیام نور
وی با تاکید بر لزوم نهادینه سازی مباحث کارآفرینی در این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه پیام نور با حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین، اقدامات گستردهای را در زمینه ثروت آفرینی آغاز کرده است و آموزش مهارتهای لازم به دانشجویان در کنار دروس آموزشی از اولویتهای مهم این دانشگاه به شمار می رود.
انتهای پیام/