سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سیب زمینی با سس پنیر چدار

در مطلب زیر با دستور العمل خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین سس برای سیب زمینی سرخ شده را برای شما گرد آوری کرده ایم.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوشمزه‌ترین اسنک‌هایی محسوب می‌شود که در طول همه زمان ها، طرفداران ثابت خود را داشته و دارد. سس‌هایی که با سیب زمینی‌های تُرد و برشته سرو می‌شود، می‌تواند در میزان علاقه ما به سیب زمینی اثر داشته باشد.

* زمان تهیه سس: ۲۰ دقیقه
برای ۸ نفر

مواد لازم:

کره: نصف فنجان
آرد: نصف فنجان
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
شیر: ۴ فنجان
پنیر چدار رنده شده: ۲ فنجان
سیب زمینی خلال شده و سرخ شده: ۶ عدد

دستورالعمل:

۱. قابلمه متوسطی را روی شعله قرار داده و کره را درون آن ذوب کنید. سپس آرد را به کره آب شده اضافه کنید و آن را خوب بزنید تا مایع کِرم مانندی به دست بیاید.

۲. شیر را به درون قابلمه ریخته و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با سرعت بالا آن را به هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شده و یک دست شوند.

۳. در این مرحله پنیر چدار رنده شده را به درون ظرف بپاشید و مواد را هم بزنید تا پنیر داخل سس آب شود.

۴. شعله را کم کنید و بگذارید مایع ۱۰ دقیقه روی گاز بماند تا سس قوام پیدا کند.

۵. بعد از ده دقیقه سس را از روی گاز برداشته و روی سیب زمینی سرخ شده بریزید.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

سیب زمینی سرخ شده با سس پنیر چدار

برچسب ها: دانستنی ها ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.