به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوشمزهترین اسنکهایی محسوب میشود که در طول همه زمان ها، طرفداران ثابت خود را داشته و دارد. سسهایی که با سیب زمینیهای تُرد و برشته سرو میشود، میتواند در میزان علاقه ما به سیب زمینی اثر داشته باشد.
* زمان تهیه سس: ۲۰ دقیقه
برای ۸ نفر
مواد لازم:
کره: نصف فنجان
آرد: نصف فنجان
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
شیر: ۴ فنجان
پنیر چدار رنده شده: ۲ فنجان
سیب زمینی خلال شده و سرخ شده: ۶ عدد
دستورالعمل:
۱. قابلمه متوسطی را روی شعله قرار داده و کره را درون آن ذوب کنید. سپس آرد را به کره آب شده اضافه کنید و آن را خوب بزنید تا مایع کِرم مانندی به دست بیاید.
۲. شیر را به درون قابلمه ریخته و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با سرعت بالا آن را به هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شده و یک دست شوند.
۳. در این مرحله پنیر چدار رنده شده را به درون ظرف بپاشید و مواد را هم بزنید تا پنیر داخل سس آب شود.
۴. شعله را کم کنید و بگذارید مایع ۱۰ دقیقه روی گاز بماند تا سس قوام پیدا کند.
۵. بعد از ده دقیقه سس را از روی گاز برداشته و روی سیب زمینی سرخ شده بریزید.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/