ستاری، با اشاره به لزوم وجود پشتیبان برای همکاری های علمی و تجاری ما بین دو کشور گفت: شرکت ها باید برای انجام تبادلات فناورانه از تامین مالی و تبادلات پولی و بانکی، آسودهخاطر باشند و در این راستا باید سیاستها و خط مشیهای دوطرف برای فراهمسازی زمینه تعامل شفافسازی شود.
ایکیارا موسوس، رییس سازمان سرمایه گذاری کنیا در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وجود زمینه های همکاری میان دو کشور گفت: ما برای انجام پروژه های علمی در زمینه های ict، دارویی ، خدماتی ، پزشکی و ... آمادگی لازم را داریم.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی کنیا بر عدم استفاده از مواد شیمیایی و حفظ محیط زیست تاکید کرد و افزود: استفاده از فناوریهای پاک مورد توجه این کشور است.
در این دیدار همچنین ضمن ارائه هیئت فناورانه ایرانی در کنیا برای توسعه صادرات محصولات علمی و فناورانه، گزارشی از فعالیت شرکت های دانش بنیان و محصولات فناورانه ایرانی به رییس سازمان سرمایه گذاری کنیا ارائه شد.
سفر معاون علمی و فناوری رییسجمهوری به کشورهای اتحادیه آفریقا، به منظور بهرهمندی از ظرفیتهای دوکشور در حوزه صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان و فناورانه از روز سه شنبه 10 مهر، با همراهی نمایندگان نهادهای مالی و بیش از 70 شرکت دانشبنیان کشورمان آغاز شده است.
انتهای پیام/