سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه‌اندازی مرکز تخصصی تشخیص سکته حاد در کرمانشاه

رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از راه‌اندازی مرکز تخصصی تشخیص سکته حاد در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، تورج شیرزادیان رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از صنعت تجهیزات پزشکی به عنوان یکی از صنایع های‌تک در دنیا یاد کرد که گردش مالی آن در ایران به 2.2 میلیارد دلار در سال می‌رسد.

وی با بیان اینکه این تجهیزات شامل تجهیزات سرمایه‌ای و مصرفی برای مصارف پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌ها است، افزود: هم اکنون 3500 شرکت تجهیزات پزشکی در کشور فعالیت دارند و برای هر برند تجهیزات پزشکی بیشتر از یک نمایندگی در کشور وجود ندارد.

رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تعداد شرکت‌های تجهیزات پزشکی استان کرمانشاه را نیز 10 مورد اعلام کرد که تولیدات برخی از آنها در کشور منحصر به فرد و برخی از آنها صادراتی است و یادآوری کرد: این شرکت‌ها در زمینه تولید گچ فایبرگلاس، سرنگ، وسایل تخصصی بیماری‌های زنان، آتل‌ها و ... فعالیت دارند.

شیرزادیان در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه تجهیزات سرمایه‌ای خوبی هم در مراکز بیمارستانی دارد، عنوان کرد: با امکانات تخصصی که در اختیار داریم به زودی مرکز تخصصی تشخیص سکته حاد در کرمانشاه راه‌اندازی خواهد شد که همه بخش‌های مختلف برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

به گفته این مسئول، هم اکنون دو مرکز تشخیص سکته حاد دیگر در کشور وجود دارد.

رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از ورود پنج دستگاه سیتی‌اسکن به بیمارستان‌های کرمانشاه در آینده نزدیک خبر داد که دو دستگاه آن برای شهرستان‌های صحنه و هرسین است.

شیرزادیان با بیان اینکه تمهیدات لازم هم برای جلوگیری از کمبود تجهیزات مصرفی مورد نیاز مردم اندیشیده شده، خاطرنشان کرد: بیشترین گیر ما نه تنها در کرمانشاه بلکه در کل کشور مربوط به اقلامی مانند دستکش جراحی، آنژیوکت و اقلام مصرفی مورد نیاز دیالیز است.

وی خاطرنشان کرد: البته ما در کرمانشاه کمترین مشکل را داریم و با اقداماتی که انجام شده از قبل نیازهای استان را تامین کردیم.

در ادامه دکتر حسین رضاپور مدیر نظارت بر داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از صدور 45 مجوز جدید برای تاسیس داروخانه در کرمانشاه از ابتدای امسال خبر داد و گفت: از این تعداد 25 مورد تا پایان امسال به بهره‌برداری رسیده و نیازهای استان پوشش داده می شود.

وی تعداد کنونی داروخانه‌های استان کرمانشاه را 261 مورد اعلام کرد که 171 مورد آن در شهر کرمانشاه است.

به گفته این مسئول، از 261 مورد داروخانه استان 23 مورد بیمارستانی و 27 مورد دولتی و 31 مورد نیز شبانه‌روزی است.

رضاپور با بیان اینکه کمبود جدی در دارو در استان وجود ندارد و بسیاری از داروهای مورد نیاز با داروهای مشابه جایگزین می‌شود، تاکید کرد: درباره برخی داروها مانند" والفارین" با هدف مدیریت مصرف این دارو را فقط در اختیار داروخانه‌های بیمارستانی و دولتی قرار می‌دهیم تا در قالب نسخه توزیع شود .

 

 

انتهای پیام/د

صنعت تجهیزات پزشکی به عنوان یکی از صنایع های‌تک در دنیا

 

برچسب ها: اخبارپزشکی ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.