سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پشت پرده حضور مرموز کارگزار خاندان صهیونیستی روچیلد در ایران چه می‌گذرد؟+تصاویر

بسیاری از تحلیل‌گران در بریتانیا لامونت را مامور خاندان روچیلد برای فروپاشی اقتصاد بریتانیا می‌دانند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،روز ۸ مهر، «رابرت مَکِر»، سفیر بریتانیا در ایران، در حساب توئیتر خود از دیدار یک سیاستمدار کهنه‌کار انگلیسی به نام «لرد نورمن لامونت»، با فعالان اقتصادی دولتی و غیردولتی ایران خبر داد.

در ظاهر یک خبر عادی است. سفیر انگلستان درباره دیدار یک «نماینده تجاری» هموطن خود با فعالان اقتصادی ایران اطلاع‌رسانی کرد. اما نکته این‌جاست که نه «رابرت مَکِر» یک سفیر عادی است و نه این «نماینده تجاری»، یک بازرگان عادی. درباره سوابق اطلاعاتی مَکِر، پیش از این در مشرق گزارشی منتشر کرده‌ایم. حال به نظر لازم است توضیحاتی درباره لرد لامونت داده شود.

«نورمن استیوارت هیوسون لامونت» معروف به «لرد لامونت لِرویک» (متولد ۱۹۴۲)، خزانه دار دولت انگلستان در دولت «جان میجر» در دهه ۱۹۹۰، بعد از کنار رفتن از منصب اجرایی در اواسط آن دهه، و بعد از رسیدن به جایگاه تشریفاتی «لرد لِرویک»، به مشاور و وکیل ثروتمندترین اعضای جامعه مهاجر ایرانی در انگلستان تبدیل شد.

او به واسطه روابط گسترده دیپلماتیک-اقتصادی که از دوران مسوولیت اجرایی خود داشت، به دستیار و امین ثروتمندان ایرانی مقیم انگلستان تبدیل شد. اما ارتباطات اصلی او با «وحید علاقه‌بند»، تاجر سرشناس فولاد و یکی از ثروتمندترین افراد بریتانیاست و در دستگاه مالی و تجاری خاندان علاقه‌بند(گروه Balli)، لرد لامونت خود یک غول اقتصادی با شبکه‌ای از ارتباطات و پیوندهای حکومتی و غیرحکومتی در انگلستان شد.

او مشاور اصلی تاجران و بازرگانان فعال در انگلستان و ایران محسوب می شود و چهره‌ی کلیدی در روابط بخش بازرگانی ایران و انگلستان. از همین رو، او توانسته ارتباطات گسترده‌ای با مقامات اجرایی مسوول در ایران پیدا کند. از مهم‌ترین دوستان لرد لامونت باید به محمدحسین عادلی(رییس اسبق بانک مرکزی و سفیر اسبق ایران در بریتانیا و از مدیران فعلی وزارت نفت)، محمد نهاوندیان(معاون رییس جمهور در امور اقتصادی) و سیدعلی نقی سیدخاموشی(رییس اتاق بازرگانی ایران-انگلستان یا IBCCIM) اشاره کرد.

 

گفتنی است که لرد لامونت در کنار «جک استراو»(وزیر خارجه اسبق بریتانیا) کانال‌های اصلی روابط دولتمردان کنونی ایران با حکومت بریتانیا و سیار دولت‌های اروپایی هستند. لرد لامونت اکنون رییس «اتاق بازرگانی بریتانیا-ایران»(BICC) است که از دیگر اعضای هیات مدیره آن می توان به «ریچارد دالتون»(سفیر اسبق انگلستان در تهران و از مهره‌های اطلاعاتی-دیپلماتیک این کشور) اشاره کرد.

او در سال ۱۹۷۲ برای اولین بار وارد پارلمان بریتانیا شد. در ۱۹۷۹ به مقام معاونت وزارت در دولت محافظه‌کار مارگارت تاچر رسید. او در ۱۹۹۰ در دولت «جان میجر» از حزب محافظه‌کار به عنوان خزانه‌دار منصوب شد و تا ۱۹۹۳ در این جایگاه بود. لامونت از موسسان اندیشکده متنفذ Bruges Group است که طیف مخالفان الحاق بریتانیا به اتحادیه اروپا را نمایندگی می کند.

لامونت در کنار نخست وزیر وقت انگلستان، جان میجر(۱۹۹۲)

فعالیت تجاری لامونت در سال ۱۹۶۸ با امپراتوری مالی صهیونیستی «روثچایلد و پسران» (که به عنوان روچیلد نیز معروف است) و در حوزه بانکداری آغاز کرد و از آن سال، مدیریت شرکت‌های زیادی را به عهده داشته است. «سر اِولین روثچایلد (روچلید)» رییس این امپراتوری مالی، مشاور شخصی «الیزابت دوم» ملکه انگلستان است و در سال ۱۹۸۹ از سوی او به عنوان «شوالیه» برگزیده شده است.

لامونت مدیریت دو شرکت بازرگانی را که با ایران تجارت گسترده داشتند، بر عهده داشته‌ است. او عضو هیات مشاور «بنیاد میراث ایران» است که توسط خاندان علاقه‌بند اداره می شود. گفتنی است که در سال ۸۸، طبق توصیه «محمدعلی همایون کاتوزیان»، صاحب کرسی پژوهشی بنیاد میراث ایران در کالج سنت انتونی آکسفورد، مهدی هاشمی(فتنه‌گر سیاسی و مفسد اقتصادی و از متهمین اصلی فتنه ۸۸) ، به واسطه روابط نزدیک خاندان هاشمی با خاندان علاقه‌بند، در دوره دکتری آکسفورد پذیرفته شد که جنجال زیادی در همان مقطع ایجاد کرد.

مهدی هاشمی در لندن

چهره اصلی این خاندان، وحید علاقه‌بند است. وحید علاقه‌بند سال ۱۹۸۰ وارد لندن شد و گروه بالی را به گفته خودش با سرمایه‌ای به ارزش ۲۰۰ هزار دلار با استقراض از خویشاوندانش تأسیس کرد و یک منشی پاره وقت استخدام کرد و مواد شیمیایی و فولاد را از دفتر دو اتاقه‌اش در غرب لندن دادوستد می‌کرد. در سال ۱۹۸۱ گروه بالی ۶ میلیون دلار فروش داشت؛ پنج سال بعد، آن‌ها شش برابر یعنی تا ۳۶ میلیون دلار افزایش فروش داشتند. وحید علاقه‌بند می‌گوید بالی در سال ۱۹۹۰ رکورد ۳۰۰ میلیون دلاری خود را با تجارت یک میلیون تن فولاد شکست. وی به مرور وارد صنعت سنگ تراشی و ذوب آلومینیوم نیز شد.

او در راس یک خانواده بسیار ثروتمند و متنفذ در بریتانیاست که از روابط گسترده‌ای با سیاستمداران آمریکایی، بریتانیایی و سایر کشورهای غربی برخوردار است. او از حامیان مالی اندیشکده‌های صهیونیستی «سایان» و «بروکینگز» است که از قدرتمندترین بازوهای فکری صهیونیست‌های افراطی در سیاست ایالات متحده محسوب می شوند.وحید علاقه‌بند از دوستان خانواده کلینتون و از حامیان مالی «بنیاد کلینتون» نیز بوده است.

گفتنی است که لرد لامونت در هیاتی به ریاست جک استراو، برای جوش دادن روابط تجاری انگلستان با ایران در اولین ماه‌های روی کار آمدن روحانی(دی ماه ۹۲) به ایران سفر کرد.او از ۱۹۹۸ عضو مجلس اعیان انگلستان بوده است.

علاوه بر این، لرد لامونت در خود بریتانیا سابقه مثبتی ندارد، چرا که در «چهارشنبه سیاه»(۱۶ سپتامبر ۱۹۹۲)، روزی که ارزش پاوند انگلستان به شدت سقوط کرد و یک بحران مالی بزرگ در انگلستان پدید آمد، لامونت به عنوان خزانه‌دار یکی از مسببین محسوب می شد و در نتیجه منجر به برکناری او در ۱۹۹۳ شد. او به واسطه همین عملکرد زمانی نامحبوب‌ترین سیاستمدار بریتانیا محسوب می شد.بسیاری از تحلیل‌گران در بریتانیا لامونت را مامور خاندان روچیلد برای فروپاشی اقتصاد بریتانیا، با هدف تسلط بیشتر این خاندان ماسون-صهیونیست بر گلوگاه‌های اقتصادی این کشور می دانند، و البته لامونت ظاهرا دستمزد انجام این ماموریت را گرفت و بلافاصله بعد از برکناری از سمت خود، در امپراتوری مالی (روچیلد) روثچایلد به عنوان مدیر ارشد مشغول به کار شد و مدیر دارایی‌های این امپراتوری عظیم شد. خاندان روچیلد در کنار خاندان راکفلر، بزرگ‌ترین حامیان و هدایت‌کنندگان جنبش جهانی صهیونیزم هستند.

سر اولین روچیلد

سر یعقوب روچیلد

حال لازم است که مسوولین مربوطه برای روشن شدن افکار عمومی، توضیح دهند که حضور این فرد در ایران با چنین سوابق و ارتباطاتی، که پیوندهای او با صهیونیزم به واسطه خاندان روچیلد محرز است، برای انجام چه ماموریتی است. در جلسات و دیدارهایی که با حضور این فرد در روزهای اخیر در ایران انجام گرفت، چه سخنانی رد و بدل و چه برنامه‌هایی مطرح شده است.

منبع:مشرق

انتهای پیام/

کارگزار خاندان صهیونیستی روچیلد در ایران چه می‌کند؟ +تصاویر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۰۴ ۱۱ مهر ۱۳۹۷
خدا کنه فقط ربطی به فراهم کردن مقدمات تصویب FATF نداشته باشه.........
ناشناس
۱۴:۴۳ ۱۱ مهر ۱۳۹۷
لطفا پیگیری کنید
ناشناس
۱۴:۴۳ ۱۱ مهر ۱۳۹۷
لطفا پیگیری کنید