سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امامی امین خبر داد؛

ورود دلال‌ها به توزیع ارز نهاد‌های دامی علت نوسانات اخیر قیمت مرغ/ قیمت واقعی دلار ۷ هزار تومان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استان تهران ورود دلال‌ها به توزیع ارز نهادهای دامی را علت نوسانات اخیر قیمت مرغ دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امامی امین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان تهران در جلسه تنظیم بازار استان تهران که امروز(چهارشنبه) برگزار شد، با اشاره به افزایش قیمت نان در روز‌های اخیر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سال ۹۳ تاکنون در حوزه نان مصرفی افزایش قیمت نداشتیم، این به معنای آن نیست که تغییرات قیمتی در آن باشد.

وی افزد: هزینه‌ها طی چند سال گذشته افزایش پیدا کرده است و تولید کننده‌های نان سنتی و صنعتی همواره این مشکل را داشتند که با توجه به افزایش قیمت‌ها در حوزه انرژی باید به گونه‌ای هزینه‌های دیگر تأمین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان تهران گفت: نانوا‌یان قیمت نان را افزایش ندادند، اما متاسفانه شاهد کاهش وزن و حجم نان در طی این چند سال بودیم.

امامی امین گفت: نانوا‌یان هزینه‌ها را با کاهش حجم و وزن جبران کردند.

وی ادامه داد: از سوی اتحادیه نانوا‌یان اتاق اصناف پیشنهاد شد که نانوا‌یان بر اساس وزن، قیمت را تعیین کنند، لذا مقرر شد این پیشنهاد را به کارگروه ملی ارسال و در صورت موافقت به استان تهران ابلاغ کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان تهران با اشاره وضعیت نوسانات قیمت مرغ در استان تصریح کرد: در چند روز گذشته شاهد نوساناتی در حوزه مرغ مصرفی بودیم که مهمترین دلایل این تغییرات افزایش واردات نهاد‌های دامی در حوزه بین‌المللی بود.

وی ادامه داد: در حال حاضر دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی را برای نهاد‌های دامی تأمین می‌کند، اما متاسفانه شاهد ورود بخش خصوصی به خصوص دلالان به چرخه معیوب نظام توزیع نهاد‌های دامی هستیم.

امامی امین بیان کرد: دخالت دلالان در این حوزه موجب می‌شود که نهاد‌های دامی با قیمت مصوب به دست تولید کننده نرسد.

وی افزود: یک کمیته‌ای متشکل از استانداری تهران، جهادکشاورزی، انجمن‌های صنفی و اتحادیه‌های تولیدی و سازمان حمایت از مصرف کننده و تعزیرات تشکیل و یک سازوکار مشخصی با نگاه کارشناسی اعلام شد که بر این اساس نسبت به تشکیل شبکه تأمین و تولید و توزیع اقدام کنیم تا شاهد رضایت مصرف کننده و کاهش هزینه‌های تولید کننده برای مرغ مصرفی باشیم.

معاون هماهنگی امور افتصادی و توسعه منابع استان تهران با اشاره به افزایش قیمت ارز در چند هفته گذشته نیز گفت: افزایش ارز در چند هفته گذشته غیر منطقی بود.

وی ادامه داد: هم اکنون نیز شاهد از بین رفتن حبابی هستیم که در این چند هفته به وجود آمده بود.

امامی امین گفت: به اعتقاد اقتصاددانان و بخش خصوصی ارزش واقعی دلار در کشور با توجه به شرایط فعلی بین ۶ تا ۷هزار تومان است.

وی افزود: هم اکنون دولت برای ارز ۴۲۰۰ تومانی یارانه پرداخت می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان تهران تصریح کرد: برای اینکه بخش صادرات را نیز تقویت کنیم، ارز با قیمت ۶ تا ۷ هزار تومان معقول است.

وی در رابطه با ارز تأمین کالا‌های اساسی نیز ادامه داد: دولت ارز ۴۲۰۰ تومان را برای کالا‌های اساسی تأمین می‌کند، بنابراین مابقی این عدد حباب است و حبابی است که دلالان و صراف‌های غیر متعهد نسبت به بازار اقتصادی کشور ایجاد می‌کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان تهران در ادامه بیان کرد: هم اکنون که شاهد افول قیمت دلار هستیم، باید شاهد افول قیمت‌هایی باشیم که به صورت غیر منطقی افزایش یافته بودند.

وی افزود: بخش تعزیرات، تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرف کننده به این موضوع به طور جدی ورود کرده‌اند، چرا که دیگر بهانه‌ای برای افزایش قیمت وجود ندارد.

امامی امین گفت: در حال حاضر مقاومت صرافی‌ها و کسانی که دلار‌ها را ذخیره کرده بودند، شاهد هستیم و امیدواریم که این مقاومت شکسته شود.

وی افزود: بخش عمده کالا‌ها یا از طریق ارز ۴۲۰۰ تومانی و یا از طریق ارز نیمایی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان تهران تصریح کرد: آن چیزی که در بازار خرده فروشی تأمین می‌شود کمتر از ۵ درصد است که این عدد نباید تأثیری بر اقتصاد کشور داشته باشد.

امامی امین افزود: بر اساس تصمیم وزارت خارجه با اتحادیه اروپا باید مبادله کالا با نفت صورت گیرد تا از این طریق نیازهای ارزی کشور تأمین شود که امیدواریم بر این اساس بازار ارز در کشور آرام شود.

وی در رابطه با تأمین لاستیک نیز گفت: یک انبار ۱۱۰ هزار حلقه‌ای لاستیک سبک و سنگین در شهر ری کشف شد که وارد چرخه توزیع می‌شود و هم اکنون حدود ۱۴۷ هزار تن لاستیک وارد و در حال توزیع است و یک محموله دیگر ۳۰۰حلقه‌ای لاستیک نیز ترخیص خواهد شد که امیدواریم با توزیع این‌ها شاهد کاهش شدید قیمت لاستیک شویم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.