سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار پلیس به شهروندان در مورد تکنیکهای جدید سرقت در مراکز خرید

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با توجه به ازدحام شهروندان جهت خرید در مراکز خرید پر ازدحام چند نکته پیشگیرانه به شهروندان توصیه کرد.

سرهنگ کیوان ظهیری رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به حضور چشمگیر شهروندان در مناطق مختلف سطح شهر گفت: سارقان و جیب برها در مراکز پر تردد شهر حضور دارند و با توجه به نوسانات ارزی اخیر و فعالیت های مالی در حال انجام در مناطق مختلف، شهروندان از وسایل همراه خود از قبیل کیف پول، مدارک، اشیای گران بها با دقت فروان نگهداری کنند و مراقب جیب برها باشند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در رابطه با یکی از متداول ترین روش های سرقت جیب بر گفت: یکی از روش های سرقت سارقان، تکنیک حواس پرانی است. شیوه آنها به این صورت است که دو نفری اقدام به سرقت می کنند و زمانی که فردی پس اقدام به انجام فعالیت مالی در حال حرکت است، وی را تعقیب کرده و در این زمان یکی از سارقان سوالی از شهروندی می پرسد و نفر دیگر اقدام به سرقت محتویات کیف یا جیب شهروندان می کند‌.

وی با اشاره به تردد شهروندان به وسیله ناوگان حمل و نقل عمومی(مترو، اتوبوس و تاکسی) گفت: در داخل این وسایل حمل و نقل عمومی نیز شهروندان هوشیاری خود را جهت مقابله با سرقت های احتمالی و جیب بری جمع کنند.

سرهنگ ظهیری گفت: کسانی که از کارت های بانکی در مراکز خرید می‌کنند، رمز خود را با صدای بلند به فروشندگان اعلام نکنند چرا که ممکن است سارقی پس از شنیدن رمز کارت بانکی فردی اقدام به سرقت کارت وی کند و به این‌صورت تمام حساب بانکی شخص را تخلیه کند. همچنین شهروندان به کسانی که در خیابان ها دستگاه کارت‌خوان را در دست دارند اعتماد نکرده و اقدام به انجام تراکنش مالی ننمایند و حتما از مراکز خرید معتبر برای خرید و فروش اقلام مورد مصرفی خود استفاده نمایند.

انتهای پیام/

برچسب ها: نیروی انتظامی ، سرقت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۳۷ ۱۰ مهر ۱۳۹۷
درست ، اما هی نگید مردم اینکار و اون کار رو بکنند، این مغازه دارها گوش نمیدن و حتی می گوییم دستگاه بده خودم رمز بزنم گوش نمی دن. شما بگویید وقتی دستگاه خواستیم و گوش ندادن ، مثلا به این شماره گزارش بدهیم تا برخورد شود.
شما پول نمی گیرید که بگویید مردم چه کار کنند، باید خودتون راهکار اعمال قانون را ایجاد کنید.