سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پایِ مکزیکی؛ تجربه لذت آشپزی

مکزیکی‌ها یکی از پر تنوع‌ترین آشپزخانه‌های جهان را دارند. اگر خواهان تجربه لذت گزینه‌های آشپزی ملل هستید، با گزارش آشپزی امروز همراه باشید. آموزش پایِ مکزیکی که در ۳۵ دقیقه و برای پنج نفر تهیه می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛مکزیکی‌ها یکی از پر تنوع‌ترین آشپزخانه‌های جهان را دارند. اگر خواهان تجربه لذت گزینه‌های آشپزی ملل هستید، با گزارش آشپزی امروز همراه باشید. آموزش پایِ مکزیکی که در ۳۵ دقیقه و برای پنج نفر تهیه می‌شود.

«مواد لازم»:

پیاز قرمز یک عدد

کنسرو ذرت یک پیمانه

یک پیمانه برگه جعفری (جدا شده از ساقه)

دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

یک عدد کدو بزرگ

سیر دو حبه

روغن یک قاشق غذاخوری

سینه مرغ خرد شده یک کیلو گرم

گوجه فرنگی کنسروی لِه شده یک و نیم پیمانه

نان تورتیلا به مقدار لازم

خامه یک پیمانه و نیم

نمک به مقدار دلخواه

فلفل سیاه به مقدار دلخواه

«دستورالعمل»:

۱. یک قالب نسوز را با ورقه روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

۲. پیاز را نگینی خرد کنید.

۳. کدو را رنده کنید.

۴. درون قابلمه، روغن را داغ کنید و پیاز را سرخ کنید تا نرم شود، سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۵. مرغ را اضافه کنید و نمک و فلفل را به آن بیفزایید و مواد را مخلوط کنید تا بپزد.

۶. گوجه فرنگی کنسروی لِه شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

۷. ذرت را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

۸. کدو‌های رنده شده را هم به آن بیفزایید.

۹. برگه‌های جعفری را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

۱۰. چند عدد نان تورتیلا را درون قالب و کنار هم بچینید که روی هم را بگیرند.

۱۱. مخلوط مرغ و سبزیجات را روی نان‌های تورتیلا پخش کنید.

۱۲. نیمی از پنیر رنده شده را روی مواد پخش کنید.

۱۳. خامه را روی مخلوط بریزید.

۱۴. باقی مانده پنیر موزارلا را هم روی مواد پخش کنید.

۱۵. ظرف محتویِ مواد را به مدت بیست دقیقه درون فِر قرار دهید تا پای بپزد و پنیر آن ذوب شود.

منبع:تابناک

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خواندنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.