وی در ادامه بر ضرورت تطابق آموزش های مهارتی با سیاست های بازار تاکید و اظهار کرد: آموزش های مهارتی حلقه مفقوده اشتغال است و متاسفانه جوانان و فارغ التحصیلان به دنبال پشت میز نشینی هستند.
سرپرست وزارت تعاون،کار رفاه اجتماعی در عین حال بر آموزش های به روز، دارای جاذبه و نوآوری تاکید و بیان کرد: باید آموزش های مهارتی در کشور از این ویژگی ها برخودار باشند و ما اکنون به افرادی با مهارت های ویژه نیاز داریم .
محسنی بندپی تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قالب طرح تکاپو و اشتغال رسته هایی را که نیاز به آموزش مهارتی دارند شناسایی کرده و سازمان آموزش فنی حرفه ای نیز در این مسیر قرار گرفته؛ لذا باید مهارت آموزی در عرصه محیط واقعی کار منطبق با نیازهای موجود ایجاد شود.
وی با تاکید بر این که باید با اتخاذ تدابیر ویژه از اشتغال موجود و ریزش نیروی کار در شرایط تحریم صیانت کنیم ، تصریح کرد: همچنین باید در کنار اشتغال موجود نیز اشتغال جدید با اتخاذ راهکارهایی همچون کاهش مالیات، مشوق های بیمه ای ، بیمه بیکاری و ... ایجاد کنبم و با تثبیت اشتغال موجود از بیکاری اجباری جلوگیری کنیم.
سرپرست وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی همچنین بر اشتغال های حمایتی تاکید کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که در جلسه شورای عالی اشتغال آینده در حول همین مباحث با حضور رییس جمهور ، تحرک جدی تر و فعال تری در زمینه اشتغال بوجود بیاید.
محسنی بندپی در پایان راهکار مبارزه با تحریم های ظالمانه و سیاست های استکبارجویانه و یک جانبه گرایانه ترامپ را ایجاد «اشتغال جدید» دانست .
انتهای پیام/
آقای محترم کی شما یک کار ولو حتی آبدارچی هم به من فوق لیسانس بیکار دادید من قبول نکردم ؟! پس چرا بجای اشتغال جوانان، دنبال بهونه جویی هستین ؟!