وی افزود: متأسفانه مسئولان ما تفاوتی بین استان خوزستان و دیگر استانها قائل نمیشوند در حالی که شرایط این استان شرایط بسیار ویژهای است و نیاز است به خوزستان سفری داشته و وضعیت کنونی آن را از نزدیک مشاهده کنند.
وزیر بهداشت و درمان بیان کرد: در استان خوزستان به ازای هر ۱۰ تخت یک پرستار وجود دارد و پرستاران این استان ماهانه ۵۰۰ ساعت اضافه کاری دارند. از رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خواهش دارم در مورد استان خوزستان و حل مشکل کمبود کادر درمانی همکاریهای لازم را داشته باشد.
وی همچنین به وضعیت امکانات بهداشتی و درمانی شهرستان بندر ماهشهر اشاره کرد و گفت: این شهرستان با وجود جمعیت ۳۰۰ هزار نفری نیازمند حداقل ۴۵۰ تخت بیمارستانی است که حتی نیمی از این تعداد را نیز نتوانستهایم راهاندازی کنیم.
قاضیزاده هاشمی ادامه داد: البته طرحهایی که امروز به بهرهبرداری رسید و مورد بازدید قرار گرفت طرحهای بسیار خوبی هستند اما رسیدن به هدف مطلوب در این رابطه نیازمند تلاش بیشتر و اختصاص اعتبارات مالی افزونتری است.
وزیر بهداشت و درمان در مورد مصوبات بر زمین مانده این وزارتخانه در بندر ماهشهر گفت: یک بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی از سالها پیش در مرحله پایهکوبی سالهاست به حال خود رها شده که متولی آن وزارت راه و شهرسازی است.
وی اضافه کرد: باید بررسیهای لازم صورت بگیرد که آیا این وزارتخانه بودجه سالانهای برای این موضوع اختصاص داده یا نه که اطمینان دارم استاندار خوزستان این مسئله را با جدیت پیگیری خواهد کرد و امیدوارم پروژه آن به زودی به سرانجام برسد.
قاضیزاده هاشمی متذکر شد: برای راهاندازی دانشکده پیراپزشکی بندر ماهشهر نیز ما آمادگی کامل داریم و اگر فضای آن آماده باشد آماده هستیم با راهاندازی آن شاخصهای بهداشتی و درمانی منطقه را افزایش دهیم و برای کادرسازی مراکز درمانی این شهرستان نیروهای بومی را پرورش دهیم.
وزیر بهداشت و درمان در پایان اضافه کرد: موضوع مرکز انتقال خون بندر ماهشهر را نیز به محض رسیدن به تهران با جدیت پیگیری خواهم کرد تا این موضوع نیز هرچه سریعتر به سرانجام مقصود برسد.
انتهای پیام/پ