سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران مطرح کرد؛

طراحی گایدلاین برای درمان زخم دیابت/ نقشه راه درمان بیماری‌ در همه کشورها یکسان نیست

فاتح گفت: گایدلاین‌ برای زخم دیابتی، مسیری را نشان می‌دهند برای اینکه سریع‌تر و درست‌تر به نتیجه واقعی دست پیدا کنیم.

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن  فاتح عضو جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهراندر حاشیه سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت که در مرکز همایش‌های بین‌المللی‌ رازی، اظهار کرد: زخم و ترمیم آن مسئله مهمی به شمار می‌رود، به هر حال آماری که در این زمینه وجود دارد حاکی از  آن است که عوارض ناشی از زخم‌های مزمن به مراتب بیشتر از هزینه‌هایی است که صرف سرطان‌های پروستات و پستان می‌شود.

وی در ادامه گفت: زیاد بودن هزینه به این دلیل است که آمار افراد مبتلا به بیماری زخم مزمن بیشتر است و جمعیت کثیری را مبتلا می‌کند، در چند سال اخیر برنامه‌های معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی متمرکز بر بحث ترمیم زخم بافت بوده است.

پژوهش‌های جهاد دانشگاهی برای درمان زخم

فاتح در مورد فعالیت‌های مجموعه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در خصوص ترمیم زخم بیان کرد: متخصصان علوم بالینی و متخصصان علوم پایه فعالیت‌های زیادی را در قالب تعریف زخم پوش‌های جدید که می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، انجام دادند.

وی ادامه داد: یکی از بحث‌های تحقیقات علوم پایه استفاده از فناوری‌های جدید  اعم از کاربردهای لیزر روی ترمیم زخم، کاربرد نانو تکنولوژی و کاربرد واکنش‌های فوتوداینامیک برای ترمیم و درمان زخم است.

طراحی گایدلاین برای درمان زخم دیابت

عضو جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در مورد طراحی گایدلاین برای زخم دیابتی اظهار کرد: گایدلاین‌ها یک نقشه راه و دستورالعمل هستند که مسیر رسیدن به تشخیص و درمان را برای متخصصان تعریف می‌کنند، زیرا  برای حل یک مشکل درمانی رویکردهای متفاوتی توسط پزشکان ارائه می‌شود و گایدلاین می توان روند درمان را تسریع بخشد.

فاتح افزود: این گایدلاین‌ در واقع خط مسیری را نشان می‌دهند برای اینکه سریع‌تر و درست‌تر به نتیجه واقعی دست پیدا کنیم.

بررسی شیوه‌های درمانی برای ارائه راه درمانی کم خطر

وی گفت: گروهی تحت سرپرستی باقر لاریجانی در پژوهشکده غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران چند سالی است بر روی گاید لاین کار می‌کنند و انشالله در پنلی تخصصی در این کنگره ارائه خواهد شد.

عضو جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران بیان کرد: سال‌ها است روش‌های درمانی مختلفی بر روی بیماران امتحان می‌شود و این گایدلاین در واقع بهترین و راحت‌ترین راه را برای رسیدن به درست‌ترین تشخیص ارائه می‌دهد و درصد خطاهای احتمالی را به شدت کاهش داده و هر چند مدت یکبار بروز رسانی می‌شود.

فاتح در پاسخ به این سوال که گایدلاین زخم دیابتی در کشورهای دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند یا خیر، گفت: گایدلاین‌ها بسته به شرایط بومی و جامعه هر منطقه طراحی شده و ممکن است، گایدلاین‌های نمونه‌های اروپایی و آمریکای شمالی دستورالعمل متفاوتی را برای مشکلات بهداشت و درمان نسبت به  جامعه ایران داشته باشد، پس نمی‌توان این نقشه راه را از آنان کپی کرد.

عضو جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در مورد مراکز استفاده از گایدلاین گفت: در تمام مراکز تخصصی کل کشور حتی در مناطق محروم امکان استفاده از این نقشه راه وجود دارد و روند درمان را بهبود می‌بخشد.

فاتح در پایان یادآوری کرد: متأسفانه امروزه ابتلا به دیابت در حال افزایش بوده ، آمارها نشان می‌دهد در کشور  حدود یک و نیم میلیون نفر به زخم دیابتی دچار هستند و سالیانه بیش از هزار میلیارد تومان برای درمان زخم دیابت هزینه می‌شود.

انتهای پیام /

برچسب ها: اخبار سلامت ، پزشکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.