سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

کمبودی در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی نداریم/ برندهایی با قابلیت تولید داخل باید در کشور تولید شوند

بهفر گفت: تولیدکنندگان باید با برنامه‌ریزی‌های دقیق بتوانند برندهایی که قابلیت تولید داخل را دارند، در کشور تولید کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالعظیم بهفر مدیرکل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در جلسه‌ای که با موضوع مسائل و مشکلات شرکت‌های تولیدی و وارداتی آرایشی و بهداشتی، با حضور رئیس کمیسون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با تولید کنندگان و وارد کننده های این صنعت برگزار شد، با تشریح اقدامات صورت گرفته در این حوزه، اظهار کرد: تشکیل میز آرایشی ایران که متشکل از تمام نقش آفرینان این حوزه یکی از اقدامات مثبت انجام شده است و در جنگ اقتصادی تنها با همفکری و مشارکت همگانی باید در جهت حفظ اتحاد، رفع موانع تولید و تامین نیاز و حفظ مردم تلاش کرد.

مشکلات صنف آرایشی و بهداشتی مربوط به سازمان غذا و دارو نیست

وی با تاکید بر اینکه مشکلات این صنف مربوط به سیستم سازمان غذا و دارو نیست، گفت: مشکلاتی که در زمینه تامین محصولات سلولزی در روز های گذشته ایجاد شد نیز ناشی از برخی عدم هماهنگی و اقداماتی بود که در حوزه‌هایی خارج از سازمان غذا و داور وزارت بهداشت بود.

به گفته مدیرکل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تمهیدات اتخاذ شده، میزان واردات مواد اولیه صنعت آرایشی و بهداشتی در 6 ماهه اول امسال تقریباً معادل 6 ماهه اول سال گذشته بود حتی برای فراورده های سلولوزی با تسهیلاتی که برای مواد اولیه کارخانجات در نظر گرفته شده است میزان مجوز واردات این مواد افزایش یافته است، هر چند ناهماهنگی ها و مشکلاتی در زمینه ترخیص این مواد در گمرکات کشور وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه با برنامه ریزی‌های صورت گرفته توسط صنعت، کمبودی در بخش محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور و سطح داروخانه ها وجود ندارد، تصریح کرد: پس از اتخاذ سیاست‌های اخیر سازمان، بسیاری از واردکنندگان مشتاق به سرمایه گذاری در حوزه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت سفارش و یا احداث کارخانه شده اند.

صادرات محصولات آرایشی و بهداشتی باید در دستور کار قرار گیرد

 بهفر افزود: تولیدکنندگان باید با برنامه‌ریزی‌های دقیق بتوانند برندهایی که قابلیت تولید داخل را دارند، در کشور تولید کنند. همچنین برنامه صادرات این فراورده ها را در دستور کار خود قرار بدهند.

وی با اشاره به اینکه فرمول دارو و فرآورده‌های آرایشی متفاوت است، گفت: قوانین و ضوابط فراورده‌های آرایشی و بهداشتی با نظرات دارویی متفاوت است و امیدواریم با ایجاد ضوابط خاص خود شاهد رشد روزافزون این صنعت باشیم؛ چرا که نگاه دارویی به این صنعت باعث ایجاد مشکل می شود.

ضرورت تعامل وارد کنندگان و تولید کنندگان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی 

مدیرکل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم تعامل بیشتر بین وارد کنندگان و تولید کنندگان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی با یکدیگر، عنوان کرد: سیاست اصلی این اداره کل ایجاد تعامل بین همه بازیگران صنعت فراورده های آرایشی و بهداشتی اعم از تولید کنندگان و وارد کنندگان مواد اولیه و محصول نهایی در جهت حفظ سلامت مردم و کمک به تامین کالای مورد نیاز و حفظ اشتغال است.

وی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان صنف آرایشی و بهداشتی ظرفیت‌های خالی و نوع خطوط را به ما اعلام کرده‌اند و بهتر است درمورد تولید برندهای مختلف با یکدیگر و واردکنندگان مجاز تعامل کنند، سازمان غذا و دارو نیز در زمینه تامین و تولید فراورده های آرایشی بهداشتی همکاری لازم را انجام خواهد داد.

 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.