وی افزود: رویکرد مانور زلزله امسال «مدرسه ایمن، جامعه تاب آور» تعیین شده و تلاش می شود علاوه بر آموزش و آماده سازی دانش آموزان و پرسنل مدرسه، ساکنین محله های مجاور مدارس منتخب نیز در این فرایند مشارکت داده شوند.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور گفت: با توجه به زمان اندک باقیمانده تا روز برگزاری مانور، لازم است دستگاه های اجرایی ذیربط در چارچوب تفاهم نامه مشترک، اقدام لازم را با همکاری سایر اعضای کمیته راهبری مانور و ستاد مذکور به انجام رسانند.
معاون وزیر در ادامه گفت: ارتقاء سطح آگاهی های دانش آموزان در رابطه با زلزله و ارائه آموزش های لازم به آنان در زمینه چگونگی نجات جان شان در هنگام زلزله از جمله اهداف برگزاری این مانور است.
وی با تاکید بر آموزش مقابله و ارتقای سطح آموزشی و توانمند سازی دانش آموزان،گفت: کاهش خطرپذیری آنان و انتقال این آموزش ها به خانواده ها می توان تا حد زیادی به ارتقاء آموزش های همگانی در کشور بیانجامد.
نجار با اشاره بر تقدم پیشگیری در مدیریت بحران گفت: با مقاوم سازی اماکن و ساختمان ها و رعایت الگوی ساخت و ساز بر اساس نظام مهندسی می توانیم ضریب ایمنی ساختمانها را افزایش دهیم که این امر تلفات انسانی در زیر سقف ساختمان های مقاوم را به صفر برسانیم.
دبیر شورایعالی مدیریت بحران کشور تصریح کرد: دستگاه های دخیل در اجرای مانور شامل پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، سازمان دانش آموزی، سازمان امداد و نجات و سازمان جوانان، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران موظفند تا اقدامات مربوطه را مطابق تفاهم نامه مشترک انجام داده و گزارش های لازم را به این سازمان ارسال نمایند.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برنامه «مدرسه ایمن، جامعه تاب آور» به عنوان یکی از محورهای پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران در اجلاس کشورهای عضو سازمان اکو به تصویب رسیده و مقرر شده است تا تجربیات موجود در این رابطه در اختیار کشورهای عضو این سازمان قرار گیرد.
وی در پایان گفت: برگزاری شکوهمند این برنامه ضمن تثبیت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه در حوزه ایمنی در برابر زلزله، میتواند منجر به ایجاد تعاملات و برنامه های مشترک آتی گردد.
انتهای پیام/