وی با بیان اینکه یک هفتم یعنی 15 درصد از جامعه معلولان استان مشکل گفتاری و شنوایی دارند، افزود: این افراد به مانند معلولان دیگر خدمات مستمر و غیر مستمر را دریافت میکنند که خدمات غیر مستمر شامل ارائه دفترچه بیمه، پرداخت کمکهزینه درمان، زندگی و مسکن و ارائه سمعک به این افراد است.
مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر پشت نوبتی برای دریافت سمعک نداریم، ادامه داد: براساس درخواست متقاضیان دریافت سمعک در هفته دو روز به مراجعین سمعک ارائه می شود.
وی خاطرنشان کرد: از نظر تقاضای سمعک شهرستان همدان در استان در اولویت است و در 6 ماهه نخست امسال نیز 220 مورد سمعک توسط بهزیستی به متقاضیان داده شده است.
الوند با بیان اینکه با وجود برنامه های شناسایی و غربالگری شنوایی در آینده نزدیک امیدواریم فرد ناشنوایی نداشته باشیم، اظهار داشت: سال گذشته در زمینه کاشت حلزون برای افراد ناشنوا 35 مورد با هزینه سازمان و هیأت امنای بیمارستان شهید بهشتی انجام شده است.
این مسئول در خصوص سیاستهای کلی سازمان بهزیستی یادآور شد: با توجه به فشارهای اقتصادی تلاش سازمان این است که با فراهم کردن بخشی از نیازهای معلولان این فشارها را به حداقل برساند و با ارائه بستههای حمایتی درصدد افزایش اعتبارات برای مراکز نگهداری معلولان و تامین ابزارهای توانبخشی برای معلولان باشد.
وی در زمینه تامین تجهیزات توانبخشی برای معلولان گفت: به طور قطع برای تامین این تجهیزات مشکلاتی وجود دارد اما سازمان با برنامه و پیشبینیها درصدد رفع دغدغه تامین تجهیزات و ایجاد توانمندی در معلولان است.
انتهای پیام/ج