وی بر نوسازی ناوگان براساس قدمت اتوبوسها تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه تعداد ۱۸۵ دستگاه اتوبوس خریداری شده طی سالهای گذشته با توافقی که شهرداری با کارخانه مربوطه انجام داده است در حال تحویل به شهرداری و اضافه شدن به ناوگان اتوبوسرانی است، اما برخی از اتوبوسهای فعال در سازمان، در پایان عمر مفید خود هستند که بایستی از ناوگان خارج و اتوبوسهای نو جایگزین آنها شود.
قائدی افزود: از سوی دیگر با توجه به تعداد زیاد و تنوع اتوبوسهای فعال (از مدلهای مختلف و انواع مختلف دیزلی و گازسوز)، امکان نوسازی تمامی اتوبوسها میسر نیست و بایستی اتوبوسهای موجود بر اساس مدل، قدمت و میزان بازدهی بررسی شوند و اولویت بندی در اتوبوسهای دارای قابلیت نوسازی صورت پذیرد.
وی اظهار کرد: به منظور دسترسی سریع و آسان شهروندان به سیستمهای حمل و نقل همگانی و مدیریت سفرهای درون شهری، کمک به ارتقای کیفیت خدمات حمل و نقلی و افزایش جذابیت در استفاده از حمل و نقل عمومی، استفاده از تمامی زیرساختها و فناوریها در این راستا امری ضروری است.
وی از هوشمندسازی سیستم اتوبوسرانی به عنوان یکی از برنامههای کمیسیون یاد کرد و گفت: سعی میشود این مهم، در چندین فاز اجرایی گردد.
سخنگوی شورا گفت: به منظور اطلاع شهروندان، برچسب اطلاعات خطوط و مسیر اتوبوس در ایستگاهها و داخل اتوبوسها نصب خواهد شد.
انتهای پیام/ر