وی ادامه داد: صنعت بیمه باید با تعریف چارچوبی معین برای خود، بتواند به اندازه کافی و دقیق کارهای خودش را به درستی انجام دهد. همچنین در چنین شرایطی میتواند با دریافت ارز، مسائل مختلف از جمله موضوعات حوزه سلامت را برطرف کند.
ضیایی تأکید کرد: پرداخت سوبسید باید به صنعتی تعلق گیرد که از توزیع آن اطمینان کامل داشته باشیم، اما می بینیم که صنعت بیمه تأثیرگذار نیست.
وی در خصوص قیمت دارو ادامه داد: قیمت دارو نسبت به متوسط منطقه در کشور پایینتر است و در طول چند سال اخیر تعرفه داروسازان افزایشی نداشته است.
ضیایی اضافه کرد: با وجود افزایش پیدا نکردن قیمت دارو ولی سایر هزینهها طی چند سال گذشته و به خصوص در چند ماه اخیر افزایشی زیاد پیدا کرده و این مسئله باعث بروز مشکلاتی در صنعت داروسازی کشور شده است.
وی اظهار کرد: بازار دارویی در حدود 18 هزار میلیارد است که در حال حاضر 12 هزار داروخانه در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند که مرتب در حال افزایش است و به دلیل پایین بودن سود درآمدها در حال کاهش است.
ضیایی گفت: در حدود 29 درصد از داروخانههای کشور در حال ورشکستگی هستند و مطالبات داروخانهها نیز ما را خسته کرده است.
وی ادامه داد: رئیس مجلس به کمیسیون بهداشت دستوری مبنی بر رسیدگی به کار مطالبات داروسازان کرده است و مسئولان بیمه تأمین اجتماعی نیز قول دادند تا بدهی سال 96 را پرداخت کنند که متأسفانه هنوز مطالبات ما پرداخت نشده است.
ضیایی یادآوری کرد: سود پولهای ما به خاطر دیرکرد در پرداخت مطالبات مستهلک شده و متأسفانه کسی جریمه دیرکرد را به داروسازان پرداخت نمیکند.
انتهای پیام/