وی اضافه کرد: ۵۰ درصد مدارس کشور توسط خیران در سالهای ۹۶ و ۹۷ ساخته شده است.
درخشانی افزود:قبل از انقلاب سرانه فضاهای فیزیکی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز ۱.۵ مترمربع بود و هم اکنون به ۵.۲ مترمربع برای هر دانش آموز رسیده که رقم قابل توجهی است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به توجه به آموزش عالی گفت:دانشگاه های مختلفی در سراسر کشور در حال آموزش هستند که در دسترس همگان هستند.
وی با بیان اینکه از ارکان اساسی آموزش حوزه معماری است، اضافه کرد: توجه به این حوزه بسیار مهم است و باید به موضوع ساخت مدارس فاخر و مدارس با عمر بالا توجه ویژه کرد و به این سمت برویم.
درخشانی مهر با اشاره به ساخت مدارس مقاوم در کشور تصریح کرد: با توجه به اینکه کشور ما یک کشور زلزله خیز است باید مدارس در برابر زلزله کاملا مقاوم باشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: باید آمادگی لازم را برای مقابله با بحران طبیعی داشته باشیم و مدرسه هم جز سازه هایی با اهمیت بالا است و در زلزله اخیر کرمانشاه شاهد بودیم مدارس به عنوان کانون مقابله با بحران به کارگیری شدند.
وی اظهار داشت:مدارسی که در زلزله کرمانشاه تخریب شدند مدارسی بودند که بر اساس آیین نامه ها نبودند و همگی در لیست تخریب و بازسازی قرار داشتند.
درخشانی مهر با اشاره به اینکه هیچ یک از مدارس جدید و نوساز در این زلزله آسیب ندیدند، افزود: همه مدارسی که در مناطق زلزله زده ساخته می شوند مقاوم و بر اساس آییننامهها هستند.
انتهای پیام/ب