سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تغذیه مناسب و مقوی دانش‌آموزان شامل چه موادی می‌شود؟

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف مواد غذایی کم چرب و کم نمک در تغذیه دانش‌آموزان کمکی بزرگ برای حفظ سلامتی آن‌هاست.

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: برای حفظ سلامتی دانش‌آموزان و پیشگیری از بروز چاقی و بیماری‌های غیر واگیر بهتر است والدین مراقبتی بیشتر نسبت به تغذیه فرزندان خود در طول حضور آن ها در مدرسه داشته باشند.

وی ادامه داد: باید والدین لقمه‌های خانگی مانند نان و پنیر و گردو و انواع مغزهای مغذی را جایگزین تنقلاتی مانند چیپس و پفک کنند تا از چاقی فرزند خود در بزرگسالی جلوگیری کنند.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران ادامه داد: مصرف مواد غذایی کم چرب و کم نمک در تغذیه دانش‌آموزان کمکی بزرگ به حفظ سلامتی آن‌هاست، والدین باید توجه داشته باشند تا حد امکان از مواد نگهدارنده و رنگ‌ها در تغذیه فرزندانشان استفاده نکنند.

عزیزی تأکید کرد: به جای مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس و فست فود از غذاهای خانگی مانند ماکارونی، کتلت و کوکوی کم چرب در تغذیه دانش‌آموزان استفاده کنید.

وی گفت: تغذیه عاملی مهم در حفظ سلامتی دانش‌آموزان و افزایش توانایی آن‌ها برای تحصیل است.

انتهای پیام/

تغذیه مناسب دانش آموزان در زنگ های تفریح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.