وی ادامه داد: باید والدین لقمههای خانگی مانند نان و پنیر و گردو و انواع مغزهای مغذی را جایگزین تنقلاتی مانند چیپس و پفک کنند تا از چاقی فرزند خود در بزرگسالی جلوگیری کنند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران ادامه داد: مصرف مواد غذایی کم چرب و کم نمک در تغذیه دانشآموزان کمکی بزرگ به حفظ سلامتی آنهاست، والدین باید توجه داشته باشند تا حد امکان از مواد نگهدارنده و رنگها در تغذیه فرزندانشان استفاده نکنند.
عزیزی تأکید کرد: به جای مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس و فست فود از غذاهای خانگی مانند ماکارونی، کتلت و کوکوی کم چرب در تغذیه دانشآموزان استفاده کنید.
وی گفت: تغذیه عاملی مهم در حفظ سلامتی دانشآموزان و افزایش توانایی آنها برای تحصیل است.
انتهای پیام/