ورود و زندگی در بهشت پروردگار جزء آرزوها و اهداف هر یک از مسلمانان است. اما سوالی که در این بین مطرح میشود این است که آیا امکان تکامل در بهشت وجود دارد و یا بهشتیان در یک مقام و رتبه درجا میزنند؟
در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان اقدام به جمع آوری مطالبی پیرامون تکامل بهشتیان و همچنین وجود روز و شب در بهشت نموده است که پیشنهاد میکند از آن بهره ببرید.
قطعا در بهشت تکامل وجود دارد و بهشتیان هرگز در جا نمیزنند، بلکه در پرتو عنایات الهی و الطاف ربانی، روز به روز به ساحت قدسش نزدیکتر میشوند و در مسیر قرب الی الله به پیشروی خود ادامه میدهند. مفهوم این سخن آن نیست که در آنجا طاعات و عبادات و اعمالی دارند، چرا که بهشت دار تکلیف نیست، زیرا عناصر اولیه تکلیف در آنجا وجود ندارد، بلکه در پرتو اعمالی که در این جهان انجام داده اند همچنان به سیر تکاملی خویش ادامه میدهند.
درست همانند بعضی درختان پرباری که انسان یکبار آن را غرس میکند، ولی مرتبا جوانه میزند و ریشه میدواند و از نقاط دیگر سر برمی آورد و دشت و صحرا را فرا میگیرد!. با همانند سفینههای فضائی که برای آغاز حرکت و خارج شدن از محیط جاذبه زمین نیاز به نیروی عظیمی دارد، ولی بعد از خروج از این محیط چنانچه به مانعی برخورد نکند بدون احتیاج به نیروی محرک جدید تا ابد به سیر خود ادامه میدهد!
در بعضی از آیات قرآن نیز اشارهای به این مساله دیده میشود.
این مطلب را از دست ندهید: برای رفتن به بهشت با انجام این کارها سرعت بگیرید!
در آیه ۶۲ مریم درباره بهشتیان میخوانیم: "ولهم رزقهم فیها بکرة وعشیا: هر صبح و شام روزی آنها در بهشت مقرر است". از آیات قبل از این آیه به خوب استفاده میشود که این توصیف درباره بهشت آخرت است که از آن تعبیر به «جنات عدن» شده. حال این سوال پیش میآید که مطابق آیات دیگر قرآن بهشتیان هرچه بخواهند از مواهب و روزیها در هر ساعت و هر زمان برای آنها مهیا است، این چه موهبتی است که هر صبح شام به آنها اعطا میشود؟ مسلما این مواهب جدید و تازه مادی و معنوی است که در این دو وقت به آنها داده میشود و طبعا به مقامات بالاتری سوق داده خواهند شد. در این زمینه حدیث پرمعنایی از پیغمبر اکرم (ص) نقل شده که مطلب را روشن میسازد، میفرماید: «و تاتیهم طرف الهدایا من الله تعالی لمواقیت الصلاه التی کانوا یصلون فیها فی الدنیا، تسلم علیهم الملائکه: هدایای نخبه و جالب از سوی خداوند بزرگ در اوقاتی که در دنیا نماز میخواندند به آنها میرسد و فرشتگان به آنها سلام و درود میفرستد».
سوال دیگری که از تعبیرات آیه برانگیخته میشود این است که در بهشت شب و روزی وجود ندارد و به همین دلیل صبح و شامی نیست. این اشکال را نیز میتوان چنین پاسخ گفت که بهشت گرچه دائما کانون نور و روشنایی است، ولی این نور نوسان دارد که با نوسان و کم و زیاد شدن آن بهشتیان روز و شب را تشخیص میدهند، درست مانند مناطق قطبی که شش ماه متوالی روز است، ولی با کم و زیاد شدن نور، روز و شب از هم تشخیص داده میشود.
این مطلب را از دست ندهید: علت خلق جهنم چه بود؟ / جهنم چه زمانی خلق شد؟!
از آنجا که این دو مشکل (مشکل روزی تازه و مشکل صبح و شام) برای بسیاری از مفسران حل نشده توجیهاتی برای این آیه ذکر کرده اند که غالبا مخالف ظاهر آیه است مانند اینکه آیه کنایه از دوام نعمت است، زیرا در میان عرب معمول بوده که اگر کسی غذای صبحگاهان و شامگاهان را داشته او را غنی و بی نیاز میدانستند، یا اینکه منظور آن است که نعمتهای الهی در فواصل زمینی که به مقدار شب و روز این دنیا است پی درپی به آنها میرسد.
روشن است همه اینها مخالف ظاهر آیه است چه بهتر به اینکه نوعی شب و روز که با تفاوت نور حاصل میشود و نوعی روزی تازه که از عنایات جدید الهی سرچشمه میگیرد و از پیمودن مسیر تکامل خبر میدهد، قائل شویم که منطبق بر ظاهر آیه است و یا لااقل کمتر خلاف ظاهر است.
بیشتر بدانید: چگونه می توان بدون حساب و کتاب به بهشت رفت؟
جالب اینکه در حدیثی از پیغمبر اکرم (ص) میخوانیم که فرمود: «و الذی انزل الکتاب علی محمد (ص) ان اهل الجنة لیزدادون جمالا و حسنا کما یزدادون فی الدنیا قباحة و هرما: سوگند به خدایی که قرآن را بر محمد (ص) نازل کرده اهل بهشت (هر قدر زمان بر آنها میگذرد) جمال و زیبائیشان بیشتر میشود آن گونه که در دنیا (با گذشت زمان) زشتی و پیری آنها افزایش مییافت». این حدیث نیز تکامل تدریجی بهشتیان را به خوبی آشکار میسازد، گرچه تنها اشارهای به جنبههای جسمانی دارد، ولی مسلما به طریق اولی جنبههای روحانی را نیز در بر میگیرد.
اندیشمندان اسلامی بر این باورند که بر اساس منابع دینی، بهشت دو گونه است:
یکی بهشت برزخی و دیگری بهشت در قیامت. تکامل در بهشت برزخی ممکن است. اما تکامل در بهشت آخرتی ممکن نیست؛ زیرا عالم قیامت و ورود در بهشت، نهایت سیر تکامل انسان است؛ در نتیجه ورود به بهشت، معنای کامل شدن است، نه برای کامل شدن.
این مطلب را از دست ندهید: یاری خداوند در رسیدن بندگان به بهشت
در توضیح این نظریه میتوان گفت: تکامل و ارتقای درجات در بهشت، مرهون و معلول درجات ایمان و عمل صالح انسان در دنیا است، خداوند میفرماید: «وَ لِکُلٍّ دَرَجاتٌ مِمَّا عَمِلُوا وَ ما رَبُّکَ بِغافِلٍ عَمَّا یعْمَلُون؛ هر کس از بندگان به عملی که کرده رتبه خواهد یافت».
بنابراین، طبق فرمایش امام علی علیهالسلام که میفرماید: «اَلیوم عملٌ و لا حساب و غداً حساب و لا عمل؛ امروز (تا زمانی که در دنیا هستید) روز عمل و تلاش است نه روز حسابرسی به اعمال و فردای قیامت روز حسابرسی است نه روز عمل».
لذا، اگر در آخرت، پرونده اعمال و کارهای نیک بسته میشود و تکامل هم معلول عمل صالح است، در نتیجه در بهشت، تکاملی نیست، مگر آنچه در این دنیا فراهم نموده باشیم؛ بنابراین در آخرت، تکامل-یعنی ارتقا از درجه به درجه دیگر بهشت، بدون اینکه قبلاً در دنیا مقدمات و شرایط آنرا فراهم کنیم- وجود ندارد.
این مطلب را از دست ندهید: خداوند چه کسانی را به بهشت راه نمیدهد؟
خداوند در قرآن کریم میفرماید: «لا ینْفَعُ نَفْسًا إیمانُها لَمْ تَکُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ کَسَبَتْ فی إیمانِها خَیرًا قُلِ انْتَظِرُوا إِنّا مُنْتَظِرُونَ؛ اگر کسی که قبلا ایمان نیاورده یا خیری در ایمان آوردن خود به دست نیاورده، ایمان آوردنش سود نمیبخشد. بگو منتظر باشید که ما (هم) منتظریم».
در مقابل دیدگاه مذکور، دیدگاه دیگری مطرح است که قائل به تکامل در قیامت است، این عده در توضیح نظریه خود میگویند: پس از ورود روح به عالم اوّل از عوالم قیامت و پیوند آن با بدن، منازل، مواقف و سرفصلهایی در پیش روی انسان قرار میگیرد که هر یک به جای خود، یک رویداد بزرگ تکاملی در بازگشت انسان به سوی خداوند است؛ چرا که با هر انتقالی، انسان به صورت اصلی خود، نزدیکتر شده و به کمالات از دست رفته خود هنگام سیر نزولی، نایل میگردد و به تدریج سعه وجودی خود را یافته و متناسب عالم قرب میشود. علاوه بر آنکه بعد از ورود به آن، به مقتضای نظام خاص حاکم بر آن، حرکت و تکامل داشته و در هر عالمی پس از ورود به آن، کمالات جدیدی را کسب میکند.
این گروه بر این باورند که آیات و روایاتی نیز گویای حرکت و تکامل در حشر و عوالم پس از آن است. به چند نمونه از این آیات اشاره میکنیم:
این عده میگویند:جمله «و پاکشان نمیگرداند» در این آیه، مفهوم خاصی دارد. این جمله نشانگر این حقیقت است که انسانهایی که در صراط مستقیم عبودیت بوده و مورد نظر حق میباشند؛ در حشر و در مواقف و عوالم آن، مشمول تزکیه حضرت حق بوده، خداوند آنان را از ناپاکیها پاک میسازد و آنها را - از آنچه که روی چهره اصلی انسان قرار گرفته و از بسیاری از حقایق محجوبشان کرده -تزکیه و تطهیر میکند.
بیشتر بدانید: راه رسیدن انسان به تقرب خداوند
امّا این تزکیه الهی شامل آن دسته از انسانها که در صراط عبودیت قرار نگرفته و با خداوند به مخالفت برخاستهاند، نخواهد شد.
باید توجه داشت که تزکیه خدای متعال، همان تکمیل و تکامل ساختن روح آدمی است؛ زیرا انسان در زندگی دنیایی، در ظاهر امر، دارای یک سلسله عقاید بوده که بر اساس آن عقاید روش و سلوک عملی خاصی دارد. امّا در باطن امر، روح آدمی در نتیجه همین عقاید و اعمال، حرکت مخصوصی دارد که آن حرکت اگر در سلوک عبودیت و صراط مستقیم باشد، روح را از آنچه باید پاک کرده، به تدریج پاک میگرداند و در مدارج کمال پیش میبرد.
این مطلب را از دست ندهید: چرا حضرت موسى تقاضاى دیدن خداوند را كرد؟
این حرکت باطنی همان تزکیه الهی است که در روح آدمی، تحت سلوک ظاهری دینی انجام میگیرد. این تطهیر، روح را از حجابها، تعلقها و رنگها و هرچه بر روح در هنگام جدایی از موطن اصیلیاش، عارض گشته، نجات میدهد و آزاد میگرداند، در حقیقت، یک حرکت تکاملی برای روح است.
حرکت روح هم جز با تزکیه نیست، چه این تزکیه در زندگی دنیایی تحت سلوک دینی انجام گیرد و چه در قیامت به مقتضای احکام خاص همان عالم و عوالم آن.
این عده میگویند: این آیه هم اشاره دارد که پس از قرار گرفتن در بهشت، بهشتیان به سخن پاکیزه و به صراط حمید هدایت میشوند. پس معلوم میشود که تازه در آنجا راه به خصوصی شروع میگردد و راهی که حرکت در آن نباشد، راه نیست. این آیه میگوید:خداوند با اسم «حمید» خود، مؤمنان و مشتاقان را به آنجا که باید ببرد، میبرد. پس حرکت در عوالم حشر وجود و سیر تکاملی در آنجا ادامه دارد.
این مطلب را از دست ندهید: کسانی که به بهشت نمی روند
اما آنچه بر اساس مبانی حکمی و فلسفی در پاسخ این دیدگاه میتوان گفت: این است که نفس در قیامت به تجرد کامل خود رسیده است؛ بنابراین تکامل در آنجا معنا ندارد؛ آیاتی هم که مطرح شده یا بیانگر وسعت وجودی عالم آخرت است، یا به تعبیر فیض کاشانی به معنای رفع موانع است: «آخرت، دار تکامل نیست و حرکت استکمالی در آخرت امکان ندارد، بلکه مبدأ عذاب اگر از عوارض غریبه باشد در جوهر نفس، زائل میشود، آنهم نه از باب حرکت استکمال».
انتهای پیام/
نخیر از این خبرا نیست. هیچ حرامی اونجا نیست
منظور از نوشیدنی همان آب میوه و آب شیرین و عسل و شیر و..... است
واضح گفته زن های بهشتی (حوری ها) هم که دیگه متعلق به شوهرشون هست. و هیچ گناه و غیراخلاقی هم نداره
شما چه بخواید چه نخواید دین کامل و حق اسلام است. دین همه پیامبران الهی همین اسلام (یعنی تسلیم بودن در مقابل خداوند سبحان) بوده است و هرکسی هم که کافر شود به ضرر خود اوست
این 3 ذکر برای دور شدن وسوسه ها و افکار باطل عالی است
لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم
استغفرالله ربی و اتوب الیه
سبحان الله والحمد لله ولا إله إلا الله والله أكبر
خب اگر میخواید زندگی حقیقی جاودان و تمام نشدنی تون آتش و عذاب جهنم باشه حرفی نیست
ببین دنیا با آخرت فرق داره
در این دنیاست که انسان روحیه و خواسته زیاد طلبی بهش عطا شده برای همین رسیدن به بهشت
افکار فرعونی مانندتون رو هم دور بریزید کسی که نعمت و مقامی داره مگر.. ؟؟؟ استغفرالله ربی و اتوب الیه
در بهشت که دیگه انسان احساسات عذاب آور مثل حرص و خود خوری و طمع و خشم و عصبانیت و زیاده خواهی و...... رو نداره
چون قبل از ورود به بهشت این احساسات رنج آور از وجود آدمی زاد هم از بین رفته است
و حتی اگر افکار باطل یا آلوده ای هم از ذهن باشه به کل از ذهن حذف میشود
در بهشت چيزهايى هستند كه نه چشمى ديده و نه گوشى شنيده و نه به خاطر كسى گذشته .
امام صادق عليه السلام فرمودند:
كمترين فرد بهشت چنان است كه اگر جن و انس ميهمان او شوند همه را با خوردنى و آشاميدنى پذيرايى كند و از آنچه دارد چيزى كم نشود
ارزش شما مؤمنان کمتر از بهشت نیست. پس خود را جز آن نفروشید
رسول خدا صلى الله عليه و آله وسلم :
کمترین ساختمان بهشت از نقره و الماس و طلاست و سنگريزه آن لؤ لؤ (مروارید) و ياقوت و خاك آن زعفران است ...
جهنميان از اين رو در آتش جهنم جاويدانند كه در دنيا نيتشان اين بود كه چنانچه تا ابد زنده بمانند تا ابد نافرمانى خدا را داشته باشند و به معصیت و گناه ادامه دهند و بهشتيان نيز از اين رو در بهشت جاويدانند كه در دنيا بر اين نيت بودن كه اگر براى هميشه زنده و ماندگار باشند براى هميشه خدا را فرمان بَرَند. و مطیع و تسلیم پروردگار متعال باشند پس ، جاودانگى هر دو گروه به حق است . و نیت هایشان بسیار مهم است
بچه ها واسم دعا کنید لطفا
دسته ای از کافران آنان هستند که دنیای پست و فانی را بیشتر از زندگی آخرت حقیقی و جاودان دوست دارند
اگر آدم حسابی بودی مثل ادم حرفت رو رک و پوست کنده میزدی و پشت کلمات قایم نمیشدی
سلام به همه امامان معصوم
سلام به کسانیکه نوشته من را میخوانند
ای کاش خدا مهربان کار میکرد ما گناه نمی کردیم وجهنم وجود نداشت بزرگترین آرزوی من اینه خدا دوستم داشته باشه
در مورد عبادت
به نظرم من قویترین عبادت خوش اخلاقی با مردم
هر کس هر دین داره مهم نیست مهم اینه همه به سمت خدا برویم و انسان باشیم در حد توان خودمان به دیگران خدمت کنیم تا خدا مهربان از ما راضی باشه
نتها نباید به هم نوع مهربان باشیم باید باید به حیوانات و درختان باید محبت کنیم
از همه عزیزان خواهش میکنم در راه خدا قدم بر دارید
مثلا زمان که مهمان هستید یا با بهترین دوستت تفریح میروی
۱۰ دقیقه درباره مهربانی خدا حرف بزن ببین چه حس قشنگی پیدا میکنی تو هم باعث میشی فرد دیگر همین کار بکنه
ما وظیفه داریم در مورد خدا حرف بزنیم با اخلاق خوب قلب دیگران بدست بیاوریم تا دیگران به سمت خدا ببریم
به حال همدیگه دعا خیر کنیم تا خدا برکت به ما بده
چرا امام رضا عزیزه
بخاطر اینکه با همه مهربان و خوش بر خورد بودنند فقیر پولدار
برای امام رضا فرق نمی کرد با همه با مهربانی بر خورد میکردنند و مردم هم با دعا خیر از امام رضا تشکر میکردنند
از همه خواهش میکنم برای همدیگه دعا خیر کنید
و در حق من هم دعا کنید ممنونم میشم خدا مهربان از همه شما راضی باشه آمین
فقط این دنیا حال آدم رو بهم میزنه
هر گلش یک خار داره
وقتی وصف بهشت رو در ویدئو ها و این متون پر معنی دیدم فقط یک جمله گفتم : این دنیای بی ارزش چیه که بخوام بهش دل ببندم و عذاب جهنم رو برا خودم بردارم
وای بر من که به خاطر این دنیای خاکی 2 روزه این همه نعمت و زندگی واقعی بهشت رو فراموش کردم
خدایا مرا ببخش
قسم که با تک تک سلول های بدنم شرمندم
میدونم روم رو زمین نمیزنی
خدایا ببخش منو که زندگی حقیقی رو فراموش کردم
ولی خوش اخلاقی و صداقت و مهربانی و جهاد و مبارزه با باطل و تولی و تبری و.. هم از واجباته
اما تمام این ها با عشق حقیقی و عبادتی که از ته قلب باشه به جمال زیبایی انسان اضافه میشه
نمونش امام حسین علیه اسلام حق کامل و یکی از بهترین اولیای خدا و نوه رسول الله و از صالح ترین انسان های بهشت خدا
از طرف دیگر یزید لعنت الله. گناه کار و زشت کاری بود که نه عبادت میکرد و نماز رو به سخره میگرفت و شعر های لاف سرهم میکرد و هزار گناه و معصیت و.. حتی به بیت الله حمله کرد(اما به خواست خدا با باران نازل شده بیت الله از اتش خاموش شد) . یعنی يزيد از حیوان هم پست تر بود
همین مورد در تاریخ جهان فرق حق و باطل رو مشخص میکنه
امام حسین علیه السلام براشون مهم نیست که تبل و زنجیر بزنی
شهید شدند و خونش رو روی صحرای داغ کربلا ریخت تا بفهمی که برای دفاع از حق و نبرد با باطل باید تا توان داری جهاد کنی. البته این شهادت ثمری بزرگ داشت که در هر شرایطی باید در برابر زشتی ها و باطل ایستاد
و از مسیر پاکی که پیامبران الهی جلو راه ما گذاشتند و قوه پاک درونی که خدا بهمون بخشیده أطاعت کرد
تا به رستگاری و صالحی رسید
در بهشت هرچی که بخواین فراهم هستش
این طور که در قرآن اومده هرچیز به جز حرام خدا
اگر در امارت 10000000 هکتاری خودتون هستید و بخواید اونجا زمستون بشه در صدم ثانیه اب و هوا عوض میشه
اگر بخواید قصر و کاخ و امارت هاتون طلایی بشه به سرعت عوض میشه
اگر از خدا طلب بارون و برف کنید و حتی بخواید از آسمون به جای تگرگ الماس و زمرد بریزه این اتفاق هم میفته
اگر دلتون یه کباب سالم بخواد پرنده به سرعت پلک زدن پر هاش کنده میشه و جلو چشم شما با سرعت پلک دوم مرغ سخاری و بریان خواهد شد
اگر دلتون یک میوه بخواد در حد یک ثانیه یا شایدم کمتر براتون آماده میشه
برای پرواز به هواپیما نیاز نیست خدا به انسان بال و قالیچه پرنده و سایر این ها.. میبخشه که پرواز کنی
اگر بخواید جای مکان های مختلف بهشت جابجا بشه به سرعت جاشون عوض میشه
اگر دلتون آبمیوه بخواد در صدم ثانیه آب میوه گرفته میشه و در جام طلایی حاضر میشه
و..
و در بهشت نیاز های زندگی دنیوی خاکی وجود نداره
ساده تر بگیم طبق روایات و قرآن شاید انسان جسمی هم نداشته باشه
و روحش اونجا باشه که لذت استفاده از نعمت ها هم چندین برابر میشه
از نعمت کلام الله اطاعت کن
و حداقل روزی 20 آیه جدید از قرآن رو با ترجمه بخون
اون قدر قرآن و نماز بخون و تمام یاد و وجودت رو از یاد خدا پر کن که از بنده های خاص و پاک الله بشی
و حواست باشه و مدام به خودت تذکر بده که من نباید غرور کاذب و شیطانی داشته باشم و عمر من هم روزی به فرمان خدا تموم میشه و به سوی او برمیگردم و باید عفت و پاک دامنی و صداقتم رو از دست ندم و همین طور حق هیچ بنده ای رو ضایع نکنم
و هیچ فکر و تصویر و بیانی نمیتونه زیبایی و جمال کامل بهشت خدا رو وصف کنه
تمام اونچه که میدونیم فقط ذره ای و گوشه ای از نعمت های بی نهایت بهشت خداست
خدایا یاری و هدایتم کن که جهنمی نشم
طبق آیات قرآن حکیم برخی ویژگی های بهشت به بهترین شکل وصف شده
این که همسرانی که در بهشت به انسان بخشیده میشه پاک و محرم انسان هستن و بی نهایت زیبا و همیشه جوان
صدای پرندگان و چشمه های بهشت بسیار دلنشین و خوشایند
ظرف ها و لیوان ها از جنس طلای خالص هستن
درخت ها و گل های بهشتی خاک و خل ندارن
همین طور خار ها و شاخه های تیز هم ندارن
نوشیدنی های بهشت به هیچ عنوان عقل رو ضایع نمیکند (سوره واقعه) و بسیار لذيذ و خوش طعم هستند
قلعه ها و امارت های بهشت بسیار زیبا و دائمی هستند
خبری از افسردگی و بیماری نیست و انسان همیشه جوان و شادابه
لباس های بهشت از ابریشم و گران بها ترین پارچه های بهشتی ساخته شده
هر میوه یا هر غذایی فقط اراده بشه به سرعت حاضر میشه (به سرعت پلک زدن)
نیاز هایی که انسان در این دنیا به شدت به آن ها نیاز داره در بهشت دیگه هیچ خبری از اون ها نیست مثل حمام رفتن و..
خبری از گرما و سرمای زیاد نیست
چشمه ها و آبگیر های زیبای بهشت بسیار زیاد هستن
امارت های بهشت بسیار زیباتر از بهترین اماکن این جهان است
خبری از حشرات مزاحم و چندش مثل پشه و مگس و.. نیست
همین طور حیوانات درنده و وحشی در بهشت مثل گرگ و مار و.. حضور ندارن
و بی نهایت نعمت کثیر دیگر
بهشت جاودان از این دنیا بسیار عظیم تر و وسیع تره
سرتاسر بهشت خرم و سر سبز و چشم نواز است
رایحه ها و عطر های خوشایند و بهشتی در سر تا سر بهشت احاطه شده
قلعه ها و امارت های بهشت، توسط فرشتگان بسیار زیبا و با تزیین خاص و معماری چشم نواز و فوق العاده ساخته شدن
انسان همیشه جوان و شادابه
چشمه ها و آبگیر های زیبای بهشت بسیار زیبا و بی نهایت تمیز و شفاف و درخشانند
کف دریاچه ها و نهر های بهشت از الماس و مروارید و یاقوت های بهشتی پوشیده شده
امارت های بهشت بسیار زیباتر و چشم نواز تر و فوق العاده تر و عظیم بنا شدن
(هزاران برابر بهتر و زیباتر و عظیم تر)
لذت ها و نعمت های بی پایان بهشت رونمیشه با این دنیای فانی مقایسه کرد
زیبایی ها و نعمت های این زمین حتی یک ده هزارم بهشت هم ارزش نداره
بهشت صالحان هزاران بار برتر از فکری هست که داریم
اونجا هیچ خبری از حرف بیهوده و بیماری و فقر و تحقیر و تهمت و.. نیست
و فقط زیبایی ها و صالح ترین ها و پاکان اونجا هستن
همیشه جوان و شاداب بدون ذره ای کسالت و افسردگی
همیشه مهربان و سرزنده و سر شار از نعمت های گران بها
جام های طلا و کف چشمه ها مروارید و الماس و زمرد
و هر غذایی که اراده کنی در صدم ثانیه آمادس
و هزاران نعمت گران بها بی پایان دیگر
آری این است پاداش صالحان
فقط یاد خداست که به قلب بنده هاش آرامش میده
خدایا یاری ام کن که در درگاه شما شرمنده نباشم
حتی اگر تمام دنیا مرا حقیر و بی چیز ببینند
میدونم خدای مهربون بنده هاش را دوست داره
اللهم عجل لولیک الفرج
بی زحمت حالا که تو اینترنت هستی یه سر به تصاویر و ویدیو های شبیه ساز جهنم هم بنداز
اصلا پیام قرآن کریم کلام خداست که عاقبت همه انسان ها بهشت و جهنم است
عبادت با بی خیالی و بی ثمر هیچ معنایی نداره
ثانیه ای تفکر مثبت و حق بهتر از 70 سال عبادت
اتفاقا فکر به بهشت و جهنم است که عبادت را معنا
میبخشد و فاصله حق و باطل را روشن میسازد
اگر نعمت و حقیقت بهشت و غذاب جاودان و همیشگی جهنم نبود عبادت و نماز هیچ معنایی نداشت
خدا که این همه نعمت به ما داده حالا اگه بخواهید ۱۰ دقیقه با او رازو نیاز کنید نباید برای ما سخت باشه
نیازی نیست که شما برای بنده های خدا تصمیم بگیری و حکم صادر کنی
اتفاقا افرادی که ثروتمند و پولدار هستند امکان گمراهی این افراد بیشتره
چون شرایط و امکانات بیشتری برای گناه در اختیار دارند
خب آدم با ایمان هم کم پیدا میشه که بتونه خودش رو کنترل کنه
ولی ایمان قوی و مومن بودن و بندگی فقط برای خدا
هیچ ربطی به پول و ثروت نداره
خداوند آخر و عاقبت همه انهایی که لیاقت دارند را ختم به خیر کند
بهشت ارزوی هر مسلمانیست؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه بقیه بهشت نمیرن....
غیر از مسلمونم بهشت میره..
هیچ انسانی نمیتونه با افکار شیطانی و اشتباه، به مقام یک بنده صالح و مومن و با عفت برسه
اول ، حدیث :
آنچه در دین اسلام حلال شده است تا روز قیامت حلال و آنچه در دین اسلام ،
حرام شده است تا روز قیامت حرام است ،
دوم ، روزی که خدا پیامبر و کسانی را که با او ایمان
آورده اند ناتوان نمی کند )
پس در قیامت ، دیدن چیزهای جدید است ولی حرف آخر اسلام محمدی است
وچیزی به آن اضافه نمی شود