سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاستا در چه صورت مضر است؟

ماکارونی کامل یکی از انواع غذاها است که یک رویکرد تغذیه ای مناسب دارد و بسیاری از پزشکان و متخصصین تغذیه برای کنترل بهتر وزن و کاهش خطر ابتلا به بیماری ها آنرا توصیه می کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پاستا از لذیذترین و محبوب ترین غذاهای دنیاست که با انواع سس های مختلف تهیه می شود. وقتی پاستا درست مصرف شود و به آن مواد مغذی، اضافه شود می تواند یک غذای سالم باشد. اما باید از مصرف آن با سس های چرب و سرشار از کالری اجتناب کرد. در ادامه این مطلب به بررسی شرایطی که پاستا مضر می شود می پردازیم.


بیشتربخوانید :کربوهیدرات‌هایی که نباید از مصرفشان غافل شد!


افرادی که یک رژیم غذایی خاصی را دنبال می کنند، با خوردن پاستانیز می توانند وزن خود را کاهش دهند. در واقع مصرف پاستا باعث افزایش وزن یا افزایش چربی بدن نمی شود. مواد غذایی حاوی کربوهیدرات می توانند جذب، سطح قند خون را سریعتر افزایش دهند. به طور کلی، این نوع غذاها می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع ۲ را کاهش دهند.

با این حال، ضروری است که اندازه پاستا را محدود و مصرف سس ها با قند زیاد و چربی بالا را کاهش دهیم.

در حالی که ماکارونی می تواند به تنهایی سالم باشد، به راحتی می تواند پایه ای برای دریافت کالری بسیار زیاد باشد.

یک ظرف اسپاگتی با یک سس قارچ خامه ای شامل ۱،۶۸۰ کالری است.

با توجه به نیاز روزانه کالری روزانه بزرگسالان ۱۶۰۰ تا ۲۴۰۰ زن و ۳۰۰۰ تا ۳۰۰۰ مرد برای مردان، این وعده غذایی حداقل نیمی از کالری روز و احتمالا حتی مقدار کامل آن است.

برای داشتن یک پاستای سالم می توان مقدار زیادی سبزیجات و پروتئین های چرب مانند ماهی به آن اضافه کرد.

منبع:الو دکتر

انتهای پیام/

مصرف پاستا در چه صورت خطرناک می شود؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.