موادی نظیر سبزیهای تازه با خنثی کردن رادیکالهای آزاد حالت ارتجاعی رگها را حفظ کرده و باعث خونرسانی بهتر به مغز و اعصاب شده و به طور غیرمستقیم از کاهش توانایی فکری جلوگیری میکنند.
خواص خوراکی ها
ماده دیگر، سویا و بهتر از آن روغن سویا است که هم کلسترول بد خون LDL را کاهش میدهد و هم از اکسیداسیون کلسترول خوب HDL جلوگیری کرده و در کنار آن رادیکالهای آزاد را خنثی کرده و از تشکیل پلاکهای عروقی جلوگیری میکند. سویا همچنین دارای فیتو استروژنهایی است که در تقویت حافظه مؤثرند.
در بارداری و شیر دهی ذخایر کولین مادر تخلیه میشود و کولین کافی برای رشد مغز در دسترس نیست، از این رو برای حفظ سلامت مادر باید از منابع غذایی حاوی کولین استفاده شود.
کولین روی پیامهای عصبی مؤثر است و سرعت ساخت استیلکولین را برای حفظ قدرت حافظه و فعالیتهای عضلانی افزایش میدهد. مادران در دوران شیردهی باید 4 واحد (4 لیوان 240 سیسی) شیر و علاوه بر این، جگر، تخم مرغ و بادام زمینی نیز مصرف کنند.
منبع: پندارآنلاین
انتهای پیام/