وی افزود: ظرف مدت یاد شده، این ممیزی از دفاتر تخصصی نظارت بر ایمنی در حوزه هایی همچون گواهینامه ها (PEL)، عملیات پروازی (OPS) و صلاحیت پروازی(AIR) و دو حوزه پشتیبانی شامل قوانین و مقررات (LEG) و ساختار سازمانی (ORG)ممیزی به عمل آمد.
محمدپور گفت: این برنامه با نگرش پایش مستمر Continuous Monitoring Approach (CAMA)، برای تعیین میزان اثر بخشی برنامههای نظارت بر ایمنی مطابق با استانداردها و تجربیات توصیه شده ایکائو (ICAO SARPS) در تمام کشورهای عضو انجام میشود.
مدیرکل دفتر تضمین ایمنی و کیفیت سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: آخرین ممیزی به عمل آمده از سازمان هواپیمایی کشوری با روش CSA (Comprehensive Systems Approach ) در سال ۲۰۱۰ انجام شده بود.
وی افزود: در گزارش ابتدایی که توسط سرممیز ایکائو به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران ارائه شد، میزان اثر بخشی نظارت بر ایمنی در صنعت هوانوردی کشور جمهوری اسلامی ایران (Effective Implementation) بالاتر از میانگین منطقه و جهان اعلام شد.
محمدپور تصریح کرد: پیش نویس گزارش نهایی ممیزی ایکائو، ظرف حداکثر ۹۰ روز آینده به سازمان هواپیمایی کشوری ایران اعلام و پس از آن، نتایج حاصله بر روی سامانه الکترونیکی ایکائو (USOAP CMA OLF) منتشر و به رویت دیگر کشورهای عضو، جهت بهره برداری خواهد رسید.
انتهای پیام/