سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۱۰ درصدی کشت زعفران در تربت جام

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت زعفران در این منطقه با ۴۰۰ هکتار افزایش به سه هزار و ۹۷۵ هکتار رسید که نسبت به سال زراعی گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد.

اصغر خوشخو مدیر جهاد کشاورزی تربت جام در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ گفت:عملکرد این محصول در سال زراعی گذشته در هر هکتار به سه کیلو و ۸۰۰ گرم زعفران خشک رسید و بیش از ۱۳ تن زعفران در این شهرستان برداشت شده است.

وی گفت: سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان را شامل سه هزار و ۵۷۵ هکتار مزرعه بارور و ۴۰۰ هکتار مزرعه غیربارور اعلام کرد.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام افزود: کشت زعفران به صورت پراکنده در سطح شهرستان انجام می‌شود که به ازای هر هکتار ۲۵ نفر روز به صورت مستقیم مشغول به کار می‌شوند.
 
خوشخو  گفت: کشت زعفران با توجه به نیاز کمتر به آب با استقبال شدید کشاورزان روبرو شده و تامین کود‌های شیمیایی و ریز مغذی مورد نیاز، استفاده از روش‌های نوین آبیاری، مبارزه با علف‌های هرز، جلوگیری از چرای دام در مزارع زعفران و ارائه راهنمایی‌ها و توصیه‌های فنی در راستای حمایت از زعفرانکاران تربت جام انجام شده است .
 
وی افزود:سالانه بیش از ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی در تربت جام تولید می‌شود.

انتهای پیام/س، ج
 

افزایش سطح زیر کشت زعفران در تربت جام

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.