سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه سالاد سیب زمینی با زودپز

روش‌های زیادی برای درست کردن سالاد سیب زمینی هست، اما اگه دنبال سریع‌ترین و ساده‌ترین روش هستید این دستور پخت رو امتحان کنید که فقط ۱۵ دقیقه برای درست کردنش وقت لازم دارید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روش های زیادی برای درست کردن سالاد سیب زمینی هست اما اگه دنبال سریع ترین و ساده ترین روش هستید این دستور پخت رو امتحان کنید که فقط ۱۵ دقیقه برای درست کردنش وقت لازم دارید.

مواد مورد نیاز:

۱ پیمانه آب
۵ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده به شکل مکعبی
نصف یک عدد پیاز خرد شده
۵ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه سس مایونز
¼ پیمانه سس باربیکیو
نمک و فلفل

طرز تهیه

1. آب را داخل زودپز بریزید و سبد بخارپز را داخل آن قرار دهید. سیب زمینی ها و پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تخم مرغ ها را روی آن ها قرار دهید. سوپاپ زودپز را ببندید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه با فشار بالا پخته شود.

2. سپس سوپاپ را باز کنید و اجازه دهید فشار داخل زودپز کم شود.

دستور تهیه سالاد سیب زمینی با زودپز

3. تخم مرغ ها را داخل آب سرد قرار دهید تا سرد شود. سیب زمینی و پیازها را داخل ظرف دیگری بریزید و سس مایونز، سس باربیکیو و نمک و فلفل را اضافه کنید.

4. تخم مرغ ها را بعد از سرد شدن پوست بگیرید و به چهار قسمت کنید. تخم مرغ ها را به سالاد اضافه کنید. نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و سالاد را داغ سرو کنید.

5. این سالاد سیب زمینی را می توانید در یخچال به مدت ۵ روز نگهداری کنید.

منبع:بدونیم

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خواندنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.