سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

درمان خانگی زخم معده/ چگونه خواب رفتگی دست و پا‌ها را برطرف کنیم؟

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در تقویت دستگاه گوارش، هضم بهتر غذا و درمان زخم معده موثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ شربت بومادران حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، سولفور، مس، فنول، اسید گلوکنیک و سیتریک، اینولین، فلاونوئیدها، تانِن، آلکامیدها، کامفور و قند مانند گلوکز، ساکاروز، فروکتوز و مالتوز است.

برای بررسی خواص شربت بومادران و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت بومادران

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص شربت بومادران اظهار کرد: این شربت نقشی موثر در تقویت دستگاه گوارش مانند معده و کبد و هضم بهتر غذا دارد و به درمان دل درد، رفلاکس (برگشت غذا از معده به مریترش کردن و زخم معده کمک می‌کند.


بیشتر بخوانید: نشانه‌های هشداردهنده که به شما می‌گویند «زخم معده» دارید+نحوه درمان


وی درباره خواص دیگر شربت بومادران بیان کرد: این شربت تاثیری چشمگیر در کنترل و کاهش فشار، چربی و قند خون دارد؛ شربت بومادران بیماری‌های هورمونی زنان مانند اختلالات قاعدگی را برطرف می‌کند و نقشی موثر در تنظیم قاعدگی و تسکین درد‌های ناشی از آن دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت بومادران سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد بنابراین افراد را لاغر می‌کند؛ این شربت تاثیری چشمگیر در درمان بیماری‌های تنفسی مانند آسم، تنگی نفس، سرماخوردگی و زکام دارد.


بیشتر بخوانید: درمان تضمینی زخم معده با این دمنوش‌ها


عظمایی تاکید کرد: شربت بومادران اشتها را افزایش می‌دهد؛ این شربت با پاکسازی عروق و تصفیه خون نقشی موثر در بهبود گردش خون دارد بنابراین خواب رفتگی دست و پا‌ها را رفع می‌کند.

وی تصریح کرد: شربت بومادران تاثیری چشمگیر در التیام زخم و جراحت ناشی از کبودی، تقویت قلب، اعصاب، پوست و مو، رفع التهابات بدن مانند التهاب گلو، مفاصل (آرتریت)، معده و عضله قلب (میوکاردیت)، کاهش تب به ویژه در مبتلایان به آبله مرغان و سرخک دارد.


بیشتر بخوانید: زخم معده خود را با این روش‌های درمانی معجزه آسا درمان کنید


این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت بومادران آنتی‌بیوتیکی طبیعی، ضد نفخ و بادشکن است و به رفع ضعف قلب، ورم ماهیچه قلب، هیستری (برانگیختگی شدید هیجانی که اضطراب را به علائم بیماری مانند ترس تبدیل می‌کند.)، تشنج، صرع، ترک نوک سینه، گواتر، لک و پیس (برص یا ویتیلیگو) و کیست تخمدان کمک شایانی می‌کند.

موارد منع مصرف شربت بومادران

عظمایی درباره موارد منع مصرف شربت بومادران یادآوری کرد: استفاده از این شربت قبل از بارداری برای بارور شدن مفید است، اما پس از بارداری نباید مصرف شود.

 

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت بومادران

عرق بومادران                            یک و نیم لیتر
گیاه بومادران                            ۶۰ گرم
عسل                                          ۵۰۰ گرم
آب لیموترش تازه                      به مقدار لازم

طرز تهیه شربت بومادران

گیاه بومادران را به عرق بومادران اضافه کنید و بگذارید ۲ ساعت بماند.
- مخلوط گیاه و عرق بومادران را ۲ تا سه دقیقه بجوشانید سپس صبر کنید تا ترکیب به دمای متعادل (۵۰ درجه سانتی‌گراد) برسد.
- مخلوط جوشیده شده را صاف و عسل را به آن اضافه کنید.
- شربت را به خوبی هم بزنید تا قوام بیاید.
- شربت را داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید.
- برای تهیه یک لیوان از شربت بومادران، یک تا ۲ قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید سپس به آن ۲ تکه یخ و چند قطره آب لیموترش تازه اضافه کنید؛ بقیه لیوان را آب بریزید؛ مواد درون لیوان را به خوبی مخلوط و شربت را میل کنید.
- شربت بومادران را می‌توان روزانه سه لیوان (۲ لیوان در روز و یک لیوان قبل از خواب) مصرف کرد.


انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.