معاون آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به آمار دانش آموزان محصل در مدارس با نیازهای ویژه از تلاش برای یکنواخت سازی آموزشها در نظام تعلیم و تربیت است.
وی ادامه داد: 600 هزار جلد کتاب درسی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه در نظر گرفته شده و روند توزیع آنها در حال تکمیل است البته بخش عمده کار را انجام دادیم.
معاون آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور درباره ساماندهی نیروی انسانی در مدارس با نیازهای ویژه گفت: در تمام بخشهای آموزش و پرورش با کمبود معلم مواجه هستیم اما سازوکارهایی برای جلوگیری از نبود معلمان در کلاسهای درس مدارس با نیازهای ویژه در نظر گرفتیم؛ هر چند سیاست اصلی ما یکنواخت سازی دانش آموزان است.
غفوریان افزود: با اجرای سیاست یکنواخت سازی بخشی از پوشش تحصیلی به مدارس عادی سوق پیدا میکند بنابراین مشکل کمتری در تامین حوزه نیروی انسانی خواهیم داشت.
وی با اشاره به اهمیت تربیت معلمان چند مهارتی تصریح کرد: دورههای آموزشی را برای فراگیر سازی آموزشها به معلمان در دستور کار قرار دادیم همچنین برنامهای آموزشی برای برخورد و رفتار با طیف اوتیسم با همکاری دفتر بینالمللی آموزش و پرورش برگزار کردیم.
بیشتر بخوانید: راه اندازی اولین مدرسه اوتیسم دخترانه برای سال تحصیلی آینده/ طرح سنجش بعد از تعطیلی مدارس اجرا میشود
معاون آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره آمار دانش آموزان اوتیستیک در کشور بیان کرد: تا کنون 2 هزار و 100 دانشآموز اوتیسمی در مدارس تحت پوشش تحصیلی قرار گرفتند که بخشی از آنها در مدارس عادی و بخشی در مدارس با نیازهای ویژه هستند.
غفوریان از تدوین کتاب آموزش مهارتهای زندگی برای اولیای دانش آموزان اوتیسمی خبر داد و گفت: این کتاب از اول مهرماه در اختیار خانوادهها قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: برنامه درسی یکی از مهمترین مواردی است که باید به آن توجه کنیم بر همین اساس محتوای مناسب سازی شده با شرایط دانش آموزان اوتیسمی در برنامه درسی در نظر گرفتیم.
انتهای پیام/
ای کاش کمی هم به فکر معلمان این حوزه می بودند