وی درباره وضعیت تحریمها و مشکلات مالی گفت: تا به امروز ارائه ارز دولتی به کالاهای مصرفی قطعی شده اما اختلافی که بین وزارت بهداشت و سایر سازمانها وجود دارد بر سر ارائه ارز دولتی به تجهیزات پزشکی است؛ چرا که در غیر این صورت ارائه خدامت بدون افزایش تعرفه مشکل خواهد بود و قطعا در کیفیت تشخیص هم اثر خواهد گذاشت؛ در همین وضعیت تجهیزات زیادی وارد شده و در گمرک در انتظار ارز دولتی است چرا که حتی اگر شرکت هزینه واردات آن را پرداخت کند مراکز درمانی توانایی پرداخت هزینه آن را ندارند.
جباروند با اشاره به تلاشهای جامعه متعهد پزشکی برای ثابت نگه داشتن تعرفه علی رغم فشارهای مالی وارده گفت: تا مرحلهای میتوان قیمتها را ثابت نگه داشت و در صورت در نظر نگرفتن ارز دولتی برای تجهیزات بزای ارائه خدماتی درست و به روز افزایش قیمیت حداقل ۲ برابر را شاهد خواهیم بود.
رئیس انجمن درباره مصرف چند باره تجهیزات یکبار مصرف گفت: برخی تجهیزات برای چند بار استفاده طراحی شدهاند اما رفتاری مبنی بر استریل کردن تجهیزات یکبار مصرف و استفاده مجدد از آنها برای صرفه جویی اقتصادی را به خصوص برای چشم پزشکی شایسته نمی دانیم.
وی ادامه داد: در حال حاظر ما کمبودی از نظر تجهیزات مصرفی نداریم و در واقع تحریم تاثیری بر حوزه پزشکی ندارد و مشکل بزرگتر ما درگیریهای داخلی است این درحایاست که همه باید برای گذشتن از این بهران به هم کمک کنیم.
انتهای پیام/