متخصص قلب و عروق افزود: در مواردی نیز سندروم های حاد کرونری موجب بسته شدن تمام رگ ها نمی شود اما یک وضعیت بحرانی برای قلب ایجاد می شود که در این موارد نیز در صورت عدم انتقال به موقع بیمار به مرکز درمانی ممکن است جان خود را از دست بدهد.
عضو کمیته علمی بیستمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق درباره ریسک فاکتورهای بروز این بیماری، یادآور شد: دیابت، فشار خون بالا، چربی خون بالا و سیگار مهم ترین ریسک فاکتورهای بروز این بیماری هستند.
مهرپویا با تأکید براینکه افراد با کنترل و اجتناب از ریسک فاکتورها به میزان قابل توجهی می توانند از بروز این بیماری یا عارضه قلبی خوددادی کنند، یادآور شد: افراد می توانند از بروز این ریسک فاکتورها با رعایت الگوی غذایی، افزایش تحرک و اصلاح سبک زندگی پیشگیری کنند، اما اگر در مواردی به هر یک از این ریسک فاکتورها مبتلا شدند توصیه می شود با اداره موثر بیماری مانع از بروز عوارض قلبی شوند.
متخصص قلب و عروق با بیان اینکه خوشبختانه در حال حاضر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اجرای برنامه های مدون توانسته تا حدودی از بروز بیماری های قلبی پیشگیری کند، تصریح کرد: وزارت بهداشت با تاسیس کلینیک های پیشگیری توانسته در آگاه سازی مردم، کاهش بروز ریسک فاکتورها و در نتیجه کاهش بروز بیماری های قلبی نقش موثری ایفا کند.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران درباره تاثیر گروه خونی در بروز بیماری های قلبی، گفت: مطالعات بسیاری در این زمینه انجام شده است اما نیاز به انجام مطالعات بسیاری است بنابراین نمی توانیم در حال حاضر تاثیر گروه خونی را در بروز بیماری های قلبی موثر بدانیم البته شاید این مساله در سال های آینده برای ما بیش تر روشن شود.
بیستمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق تا تاریخ بیست و سوم شهریورماه با حضور سخنرانانی از کشورهای آلمان ،ایتالیا، فرانسه، امریکای شمالی ،ترکیه ،انگلیس ،اتریش در مرکزهمایشهای بینالمللی برج میلاد در حال برگزاری است.
انتهای پیام/