سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه‌های غذایی برای مسافران تابستانی؛از میان وعده‌های پرچرب و شور پرهیز کنید

متخصص تغذیه گفت:الگوی غذایی بسیاری از رستوران‌ها غذا‌های چرب و شور است، مسافران نیز باید توجه کنند تا از مصرف زیاد اینگونه غذا‌ها پرهیز کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛سید علی کشاورز متخصص تغذیه  در رابطه با لزوم رعایت توصیه‌های غذایی در ایام تابستان برای مسافران گفت: باتوجه به دور سوم سفر‌های تابستانی مسافران باید در طول سفر خود نکات غذایی و بهداشتی را رعایت کنند تا دچار بیماری‌ها و مسمومیت‌هایی غذایی نشوند.

کشاورز با تاکید بر توجه به معتبر بودن رستوران‌ها اظهار کرد: مسافران باید توجه داشته باشند که در طول مسیر و در شهر‌ها از هر رستورانی غذا تهیه نکنند و تا حد ممکن از رستوران‌های شناخته شده و معتبر استفاده کنند.

وی توضیح داد: متاسفانه در بسیاری از رستوران‌ها نکات بهداشتی رعایت نمی‌شود و همین عامل باعث بیماری مسافران می‌شود.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه در سفر از خوردن غذا‌های چرب و شور پرهیز شود، عنوان کرد: الگوی غذایی بسیاری از رستوران‌ها غذا‌های چرب و شور است، مسافران نیز باید توجه کنند تا از مصرف زیاد اینگونه غذا‌ها پرهیز کنند.

کشاورز ادامه داد: استفاده از غذا‌های چرب و شور چه در سفر و چه در ایام عادی بیماری‌هایی همچون مرض قند، چاقی، مشکلات قلبی و عروقی و ابتلا به کبد چرب را به‌دنبال خواهد داشت.

وی همچنین باتوجه به گرمای هوا به مصرف میوه نیز تاکید و آن را ضروری دانست.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه در طول سفر از مصرف زیاد میان وعده‌هایی همچون چیپس، پفک، کاکائو، بیسکوییت، کیک و ... باید پرهیز شود، اظهار کرد: به‌ویژه والدین باید در ایام سفر از استفاده بیش‌از حد این موارد توسط کودکان جلوگیری کنند.

کشاورز توضیح داد: چراکه مصرف این نوع خوراکی‌ها برای کودکان و افراد مسن خطرناک بوده و خطر ابتلا به کبد چرب و چاقی را در آن‌ها افزایش می‌دهد.


بیشتر بخوانید:توصیه های غذایی برای مسافران تابستانی 


وی تصریح کرد: مسافران سعی کنند تا به‌جای مصرف این دسته از خوراکی‌ها از تخمه، آجیل، پسته و گردو استفاده کنند. روغن این مواد برای بدن ضرر زیادی نداشته و برای سلامتی نیز مفید است.

این متخصص تغذیه با اشاره به راه‌های پیش‌گیری از مسمومیت و اسهال‌های مسافرتی نیز تصریح کرد: حمل غذا از خانه و استفاده آن در طول سفر به‌دلیل گرمای هوا و احتمال فاسد شدن غذا، احتمال ابتلا به مسمومیت در سفر را افزایش می‌دهد.

کشاورز عنوان کرد: مسافران سعی کنند غذایی با خود حمل نکنند و از وعده‌هایی همچون نون و پنیر در سفر خود استفاده کنند.

وی تاکید کرد: به‌علاوه مسافران تابستانی از رستوران‌هایی که در شست‌وشوی مواد غذایی و سبزیجات بهداشت را رعایت می‌کنند، استفاده کنند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

لزوم پرهیز از میان وعده‌های چرب و شور در سفر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.