وی به ضعفهای موجود در طرحهای اشتغالزایی اشاره و تصریح کرد: طرح اشتغال فراگیر به دلیل نرخ بالای سود هنوز وارد تحرک و فعالی جدی نشده است و طرح کارورزی نیز دارای ضعفهایی است که به بازنگری نیاز دارد.
محسنی پندپی با بیان اینکه در طرح اشتغال روستایی سهم استان خوزستان 340 میلیارد تومان بوده اذعان داشت: نیمی از این میزان پرداخت شده و عملکرد مطلوبی در این زمینه در استان وجود داشته است.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خوزستان را استانی ویژه با شرایط خاص دانست و اظهار کرد: اقتصاد خوزستان در هر 4 بخش کشاورزی، صنعت، نفت و خدمات فعال است و برنامه داریم ضمن بازنگری در برخی طرحهای اشتغالزایی، 30 هزار شغل جدی در سال جاری در خوزستان ایجاد گردد.
این مقام مسئول بر ضرورت اشتغالزایی و توجه ویژهتر به خوزستان تأکید کرد و افزود: وظیفه داریم زمینه ماندگاری مردم خوزستان در استان خود را فراهم کرده و از مهاجرت جلوگیری نماییم.
وی بیان کرد: از این موضوع نباید غفلت کنیم که از اشتغال موجود، بیکاری اجباری حاصل نشود، زیرا آثار روحی و روانی بسیاری دارد؛ برای حفظ مشاغل موجود 2 هزار میلیارد تومان از دولت و صندوق بیمه بیکاری تأمین شده و ستادی نیز جهت حمایت از بنگاهها و کارگاههای اقتصادی ایجاد شده است.
انتهای پیام/گ