وی ادامه داد: امروزه متأسفانه مواد پلیمری بکار رفته در تولید تجهیزات پزشکی، به طور مستقیم در اختیار شرکتهای تولیدی قرار گرفته نشده و تولید کننده داخلی مواداولیه را در اختیار ندارند.
نوایی تأکید کرد: از مجموع 13 قلم مواد پلیمری در حدود 8 قلم قیمتش در بازار آزاد نسبت به بورس گرانتر شده و همین مسئله تولید کننده را با مشکلاتی متعدد رو به رو ساخته است.
رئیس کارگروه ملزومات مصرفی انجمن تجهیزات پزشکی اظهار کرد: بر اساس دستور رئیس جمهور تا آخر اردیبهشت ماه قیمت گذاری تجهیزات پزشکی نباید افزایش قیمت پیدا میکرد اما در حال حاضر قیمت مواد پلیمری نسبت به سال گذشته در حدود 170 درصد رشد پیدا کرده است.
وی اشاره کرد: بورس کالا و پتروشیمی به تولید کننده تجهیزات پزشکی به طور مستقیم مواد اولیه نمیدهد از این رو تولید کننده مجبور به وارد کردن مواد از بازار آزاد است.
نوایی گفت: به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه، برای جلوگیری از ورشکستگی قیمت گذاری تجهیزات پزشکی باید تا حدود 80 درصد افزایش پیدا کند زیرا در غیر این صورت ظرف 3 ماه آینده تولید داخل تعطیل میشود.
رئیس کارگروه ملزومات مصرفی انجمن تجهیزات پزشکی ادامه داد: دانشگاهها به جای پرداخت مطالبات به صورت نقد اوراق را به شرکتهای تولید کننده داخلی میدهند و این کار باعث میشود تا سرمایه در گردش و قدرت خرید به میزان یک سوم کاهش پیدا کند.
انتهای پیام/