تعادل سطوح قند خون نیز توسط کبد انجام میشود، زمانی که این کار به درستی صورت نگیرد با احساس خستگی بیشتر و افزایش وزن مواجه خواهید شد در برخی موارد این شرایط میتواند به بیماری دیابت منجر شود.
صفرا توسط کبد تولید میشود و بدون صفرا سطوح کلسترول افزایش مییابد که این خود میتواند موجب اختلالات گوارشی و نفخ معده و همچنین آلرژیهای غذایی و جذب ضعیف ویتامینها به ویژه ویتامینهای K، E، A، D میشود.
نمک، شیرین کنندههای مصنوعی، افزودنیها و نگهدارندهها، غذاهای سرخ شده، ادویه جات و میوههای خشک را مصرف نکنید این مواد غذایی حاوی نگهدارندهها، ترکیبات مصنوعی و مواد شیمیایی هستند که میتوانند بر عملکرد کبد تأثیرگذار باشند.
انتهای پیام/