وی با بیان اینکه این بیماری بیشتر در فصول تابستان و بهار یعنی فصل زایش و شیردهی دام ها دیده می شود افزود:به منظور کنترل و پیشگیری از بروز این بیماری در جوامع انسانی و دامی ابتدا باید به شناسایی عوامل بیماریزا،سیر و نحوه انتشار آن ها در بین جمعیت دامی و در نهایت روش های پیشگیری از انتشار بیماری بپردازیم.
بماندشتی گفت :خودداری از مصرف شیر غیرپاستوریزه،پنیر و سایر لبنیات و گوشت های تائید نشده،استفاده از وسایل محافظتی بدن،دستکش،محافظ چشم،پیش بند و ... هنگام تماس با حیوانات یا گوشت و یا سایر محصولات و واکسیناسیون دام ها از جمله مواردی هستند که در پیشگیری از تب مالت موثر می باشند.
وی از دامداران خواست جهت انجام هر چه بهتر عملیات واکسیناسیون همکاری های لازم را با اکیپ های دامپزشکی در سطح روستاها داشته باشند.
انتهای پیام/س