وی با اشاره به اینکه هدف این گروه جهادی محرومیت زدایی اهالی روستا بود، اظهار کرد: تصمیم گرفتیم با ایجاد امکانات برای اهالی روستا، مردم آن جا را هم با اشتغال مناسب در زمینه کشاورزی توانمند کنیم.
مقیمی بابیان اینکه پس از مطالعه و تحقیق، زمینهای منطقه را برای کشت گیاهی به نام لوفا مناسب دیدم، گفت: با ایده نوین کاشت و نهایتاً تولید لیف گیاهی لوفا متوجه شدیم هم میتوانیم به خواست رهبر معظم انقلاب در اقتصاد مقاومتی عمل کنیم و هم هدفمان را برای محرومیت زدایی از اهالی روستا محقق کرده باشیم.
وی درباره این گیاه گفت: لوفا گیاهی یک ساله، بالارونده و از خانواده کدوئیان است که مناسب آب و هوای نیمه گرمسیری است و میوه آن بعد از بلوغ کامل تبدیل به اسفنج میشود.
این کارآفرین قمی از تلاشهای خود برای راضی کردن کشاورزان منطقه گفت و اظهار کرد: در آن روزها به زحمت توانستم آنها را راضی کنم تا این گیاه را کشت کنند ولی امروز خوش حالم که درآمد هر خانوار برای هر هکتار در طول سال بیش از ۱۰ میلیون تومان است.
این طلبه کارآفرین با بیان اینکه برای توسعه طرح در سال گذشته ۵۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال از کمیته امداد دریافت کردم، گفت: در طول این پروژه از کاشت تا تولید و عرضه محصول علاوه بر اشتغال تمام وقت برای ۴ نفر از جوانان قم، برای ۲۵ خانوار نیز در کرمان و قم به صورت تمام وقت و پاره وقت شغل ایجاد کردیم.
وی همچنین توکل به خداوند را عامل اصلی موفقیت خود عنوان کرد و گفت: با تلاش شبانه روزی و صبر توانستم یک کارگاه خانگی راه اندازی کنم و تولید لیف گیاهی لوفا را به صورت رسمی آغاز کنم.
این کارآفرین خلاق طرح تولید لیف لوفا را موفقیت آمیز عنوان کرد و گفت: با توکل به خداوند، تلاش شبانه روزی و صبر توانستم این محصول را با نام تجاری «نسیما» به بازار عرضه کنم.
وی بابیان اینکه از گیاه لوفا محصولات متعددی از جمله لیف گیاهی، اسفنج ظرفشوئی، کفی صندل، فیلتر، عایق و چند محصول صنعتی و دستی خلاقانه دیگر تولید میشود، گفت: در صورت حمایت مسئولان علاوه بر تولید لیف میتوان با تولید این محصولات هم اشتغالزایی کرد.
مقیمی مشکلات مالی پیشرفت پروژه را یادآور شد و گفت: با حمایت مسئولان میتوانم گامهای بلندتری در ایجاد اشتغال جوانان و تحقق اقتصاد مقاومتی بردارم.
انتهای پیام/ش
آدرس بدید