به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد مهدی فیضآبادی در افتتاحیه نوزدهمین کنگره بینالمللی میکروبشناسی ایران كه صبح امروز در تالار ابن سينا دانشكده پزشكى برگزار شد، اظهار كرد: این کنگره ابعاد گوناگونی از لحاظ توجه به حوزههای تخصصی میکروبشناسی دارد که جدیدترین مباحث علمی و کاربردی در این زمینه به وسيله دانشمندان و اساتید برجسته داخلی و خارج از کشور مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه
میکروبشناسی پزشکی، میکروبشناسی کاربردی، میکروبشناسی دامپزشکی و میکروبشناسی مواد غذایی از جمله مباحث و محورهای اصلی این کنگره است، افزود: موضوعات مطرحشده متناسب با نیاز روز کشور، منطقه و جهان است که توسط نامآوران رشته میکروبشناسی ارائه میشود، همچنین دانشجویان و دانشپژوهان میتوانند اطلاعات خود در این کنگره بهروز کنند و تبادل تجربه و دانش انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه در روده انسان ۴۰۰ نوع میکروب از نژاد و رنگهای مختلف شناسایی شده است، گفت: تنها درصد کمی از این
میکروبهای بیماریزا هستند و در شرایطی که فرد وضعیت تغذیهای یا جسمانی مناسبی نداشته باشد میکروبهای غیرمفید بر میکروبهای مفید غلبه میکنند.
رئیس انجمن میکروبشناسی ایران بيان کرد: وضعیت جسمانی و ایمنی فرد و نوع میکروب باعث میشود که فرد بیمار شود یا بتواند در مقابل میکروب و عفونت مقابله کند.
عوامل افزایش میکروبهای بیماریزا در بدن
فیضآبادی گفت: استفاده بیش از حد از آنتیبیوتیکها، تغذیه نامناسب و استرس سبب شده امروزه میکروبهای ایجاد کننده عفونتهای فرصتطلب افزایش یابند، میکروبهای نوپدید و بازپدید امروزه انسانها را مورد حمله قرار داده که بايد به آن توجه شود، شواهد نشان میدهد بیماریهای مشترک انسان و دام امروزه افزایش یافته است.
رئیس انجمن میکروبشناسی ایران يادآورى كرد: ۸ کارگاه آموزشی در حاشیه کنگره و در مراکز تحقیقاتی داريم که شرکتکنندگان میتوانند از آموزشهای پیشرفته در این زمینه بهرهمند شوند.
انتهاى پيام/