سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لذيذترين شیرینی‌های مشهور مسلمان‌ها در عید‌های مذهبی + تصاوير

در عید غدیرخم مسلمانان کشور‌های مختلف دنیا به جشن و گرامی داشت این روز عظیم پرداخته و در مهمانی‌ها با شیرینی‌های سنتی کشورهایشان از یکدیگر پذیرایی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بسیاری از شیرینی و دسر‌هایی که مسلمانان در اعیاد به یکدیگر تعارف می‌کنند قدمتی چند صدساله دارد و دستور تهیه آن‌ها از نسل‌های پیش به ارث رسیده است.


از جمله شیرینی‌های مشهور مسلمان‌ها که در عید‌های مذهبی و عروسی‌ها تهیه می‌شود می‌توان موارد زیر را نام برد.

شیرینی (UMM ALI)


در این دسر متعلق به کشور مصر مواد اولیه ای، چون آجیل، کشمش، شکر و نارگیل وجود دارد.

شیرینی (BASBOUSA)

این شیرینی در بسیاری از کشور‌های خاورمیانه ازجمله مصر، ترکیه و سوریه پرطرفدار است.

گندم، شربت، نارگیل و گلاب از جمله مواد اولیه این شیرینی است و می‌توان آن را با دانه‌های آجیل مصرف کرد.

شیرینی (KUNAFEH)

این شیرینی هم درکشور‌های خاورمیانه بسیارپرطرفدار و نمونه آسیایی کیک پنیر است.

ازجمله مواد اولیه آن می‌توان به پنیر، خمیر سمولینا، شربت ساده و افزودن میوه‌های دلخواه ازجمله انبه اشاره کرد.

شیرینی (BAKLAVA)

این شیرینی لذیذ افزون بر کشور‌های خاورمیانه درکشورهایی، چون آلبانی، بلغارستان، یونان، ارمنستان، قبرس، آذربایجان و گرجستان نیز پرطرفداراست.


این شیرینی در ایران با نام باقلوا شناخته می‌شود.

شیرینی (AISH EL-SARAYA)

ریشه اولیه تهیه این شیرینی را به کشور لبنان نسبت می‌دهند، در پخت آن از نان شیرین به همراه شربت و آجیل استفاده می‌شود.


شیرینی (LUQMAT EL QADI)

این شیرینی لذیذ از خمیر نان تهیه شده و با عسل، شکر پودری و شربت شیرین مصرف می‌شود.

دسر (RICE PUDDING)

این دسر خوشمزه دربسیاری از کشور‌های مسلمان مصرف می‌شود و حتی درتاریخ طب اسلامی درخاورمیانه نیز به خواص درمانی آن پرداخته شده است. این خوراکی لذیذ به بهبود هضم مواد غذایی و افزایش انرژی کمک می‌کند درعین حال بسیار خوشمزه است.

پودینگ برنج از مخلوط شیر و برنج تهیه می‌شود که به آن شکر اضافه شده است و می‌توان آن را با دانه‌های آجیل و دارچین تزیین کرد.

شیرینی (QATAYEF)

این شیرینی دسری عربی است که دربیشتر اعیاد‌ مذهبی ازجمله عید فطر مصرف می‌شود.

درون شیرینی با موادی، چون خامه، دانه‌های آجیل، عسل، شکر پودری یا شربت پر می‌شود.

شیرینی (FETEER)

این شیرین درمیان اهالی کشور مصر و خاورمیانه بسیارپرطرفداراست.

این شیرینی را می‌توان به همراه عسل، پنیر، مربا، شکر، ملاس و دیگر چاشنی‌های مورد علاقه مصرف کرد.

شیرینی (HALAWAT)این شیرینی با پودر پسته سرو می‌شود و می‌توان به آن شربت افزود.

شیرینی‌های (KAHK, GHORAYEBA, MAAMOOL)

این شیرینی‌ها ازجمله پرطرفدارترین شیرینی‌ها بین مسلمانان است و در تمامی عیدها، مراسم‌های مذهبی و عروسی‌ها مصرف می‌شوند. این شیرینی‌ها درکشور‌های دیگر به نام شیرینی‌های کره‌ای شناخته می‌شوند.

شیرینی (LAYALI LUBNAN)

این شیرینی متعلق به کشور لبنان و نوعی پودینگ است. برای طعم دهی به این شیرینی از موادی، چون شکوفه بهارنارنج، گل رز و وانیل استفاده می‌شود.


این دسر لذیذ را می‌توان با میوه هایی، چون گیلاس و توت فرنگی تزئین و مصرف کرد.

شیرینی (HALVA)

این شیرینی در کشور‌های خاورمیانه بسیار پرطرفداراست. خمیر این شیرینی از دانه‌های کنجد، آجیل و شکر تهیه شده است و آن را در زمان مصرف به قطعه‌های مستطیل شکل تقسیم می‌کنند و به تنهایی یا همراه با نان مصرف می‌شود.


مصرف این شیرینی برای افزایش توان باروری در زوج‌ها و نیز افزایش شیر بانوان شیرده مفید است.

شیرینی (TURKISH DELIGHT)

این شیرینی بین اهالی کشور ترکیه بسیار پرطرفداراست. شیرینی پز‌ها آن را به انواع رنگ‌ها تهیه می‌کنند و برای طعم دهی به آن از گلاب، شکوفه پرتقال و لیمو استفاده می‌شود.

شکل این شیرینی به حالت ژله نسبتاً سفت است و طعم بسیار شیرینی دارد.

شیرینی (ASALI)

دراین شیرینی از کدو تنبل، کره، شیر، آرد و شکر استفاده می‌شود. کدو تنبل دراین شیرینی به طور کامل پخته می‌شود و با خوراکی هایی، چون کرم شیرینی یا پسته تزئین می‌شود.


شیرینی (SWEET DATES)

برای تهیه این شیرینی خوشمزه، هسته خرما را خارج می‌کنند و درون آن را از مواد خوراکی، چون پنیر، دانه‌های آجیل، گردو و حتی شکلات پر می‌کنند.


شیرینی (FAKHFAKHINA)

نوعی سالاد میوه شامل تمامی میوه‌های فصل، دانه‌های آجیل و بستنی است.

شیرینی (BASTANI)

تهیه این شیرینی اولین بار به کشور ایران تعلق داشته است. دربستنی زعفرانی از موادی، چون تخم مرغ، گلاب، شکر، وانیل، پسته و شیری استفاده می‌شود.‌


می‌توان این بستنی را با عسل شیرین شده نیز مصرف کرد.

شیرینی (MSHABAK)

تهیه این شیرینی نیز به کشور لبنان باز می‌گردد و با مخلوطی از شربت شیرینی مصرف می‌شود.


منبع: egyptianstreets
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.