وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر وابسته به دیگر استانها است، خاطرنشان کرد: براساس برنامه تدوین شده منابع آب استان بوشهر از طریق شیرینسازی آب دریا در استان ایجاد میشود که تاکنون مجوز اجرای طرح آب شیرینکن در نقاط مختلف استان بوشهر صادر شده است.
استاندار بوشهر از پرداخت یارانه برای خرید آب تضمینی از تاسیسات آب شیرین کن خبرداد و گفت: مجوز روزانه تولید ۱۰۰ هزار متر مکعب آب از طریق شیرین سازی آب دریا در استان بوشهر صادر شده و تا سال ۱۴۰۰ دولت سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه تامین آب آشامیدنی استان بوشهر پرداخت میکند.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز از افتتاح طرح آبرسانی به شبکه آب دیر و بردستان خبرداد و گفت: در راستای تامین آب مشترکان شهرهای دیر و بردستان و مدیریت مصرف آب طرح آبرسانی به شبکه آبرسانی این دو شهر افتتاح شد.
محمد پوریوسفی با اشاره به سرمایهگذاری ۱۲۰ میلیارد ریالی در اجرای طرحهای آبرسانی دیر افزود: طرح آبگیری از خط آبرسانی خلیج فارس به مخزن ذخیره ۵ هزار متر مکعبی دیر، ایستگاه پمپاژ، خط انتقال بین مخازن ۵ هزار و ۱۰ هزار متر مکعبی در سومین روز از هفته دولت افتتاح شد.
وی طول خط انتقال بین دو مخزن یاد شده را ۱۲ کیلومتر دانست و تصریح کرد: در اجرای این طرح از لوله ۶۰۰ میلیمتری جی. آر. پی استفاده شده است.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به وجود ۱۲ هزار و ۵۰۰ مشترک آب در شهرستان دیر افزود: از این مشترکان ۱۰ هزار مشترک شهری و ۱۵۰۰ مشترک روستایی است که روزانه ۱۰ هزار متر مکعب آب توزیع میشود.
پوریوسفی با بیان اینکه آب آشامیدنی شهرستان دیر از خط آبرسانی خلیج فارس و چاههای منطقه تامین میشود گفت: ۸ حلقه چاه آب در دیر فعال است که کف شکنی دو حلقه چاه انجام و دو حلقه چاه نیز در بردخون و آبدان حفر میشود.
وی، با تاکید بر نوسازی شبکه آبرسانی دیر خاطرنشان کرد: طول شبکه آبرسانی شهرستان دیر ۱۷۲ کیلومتر است که ۳۳ کیلومتر در آبدان و ۳۰ کیلومتر در بردخون قرار دارد. بین ۳۰ تا ۴۰ درصد شبکه آبرسانی دیر به سبب فرسودگی و عمر بالا، نیاز به بازسازی و اصلاح دارد.
انتهای پیام/ م