مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر با بیان اینکه این جشنوارهها سبب احیاء سنتها و انتقال آنها به نسلهای آینده میشود تصریح کرد: این جشنواره سبب ترویج فرهنگ مهارتآموزی و استفاده از غذای سالم و جلوگیری از شیوع انواع بیماریها مانند سرطانها در بین افراد جامعه میشود.
دراهکی با اشاره به نقش آموزشهای مهارتی در توانمندسازی جوانان افزود: برگزاری اینچنین جشنوارههایی زمینه توسعه و ترویج فرهنگ مهارتآموزی در جامعه را مهیا ساخته و تمامی اقشار را با ظرفیتهای آموزش فنی و حرفهای در زمینه توسعه اشتغال پایدار آشنا میکند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر خاطرنشان کرد: استان بوشهر با آداب، رسوم و مختلف تنوع غذایی گوناگونی دارد که با معرفی آنها میتوان فرصت اشتغال در صنایع غذایی محلی و بومی را برای افراد فراهم کرد و برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ استان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد.
وی ارتقاء سطح توانمندی زنان به کمک آموزشهای فنی و مهارتی و بر اساس استانداردهای جهانی را سبب افزایش میزان نقش آفرینی زنان در امر کار، تولید، آبادانی و توسعه استان دانست و افزود: برنامهریزی برای ارائه آموزشهای متناسب با سطح توانایی زنان و بر اساس نیاز بازار کار منطقه از موضوعات مورد توجه آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر است.
دراهکی با تاکید بر توجه به توانمندسازی زنان خاطرنشان کرد: توانمندسازی زنان به وسیله آموزشهای فنی و حرفهای میتواند راه حل مناسبی برای تقویت اقتصاد خانواده باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با بیان اینکه ظرفیتهای خوبی در راستای برگزاری جشنوارههای استانی و کشوری در بخش خصوصی وجود دارد اظهار داشت: با توانمندسازی بانوان با آموزشهای بازار محور با هدف آموزش، تولید، بازاریابی و فروش و توجه به اهمیت آموزش منجر به تولید محصولات در قالب مشاغل خانگی میتوان جشنوارهای در این استان برگزار کرد.
وی تاکید کرد: توانمندسازی بانوان با کمک فنی و حرفهای نقش مهمی در فروش محصولات و افزایش اعتماد به نفس در افراد دارد.
جشنواره غذاهای بومی محلی آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای بوشهر شامل انواع شیرینیها و غذاهایی که با استفاده از تولیدات کشاورزی و دامی طبخ میشود در هفته دولت افتتاح شد.
انتهای پیام/م