سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه انواع سس‌های سالاد با میوه های تابستانی

در این مطلب طرز تهیه انواع سس‌های سالاد با میوه‌های تابستانه را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛شما می‌توانید با میوه‌های تابستانی، سالاد‌های رنگارنگ و خوش طعمی تهیه کنید. این ترکیب عالی از طعم‌ها و چاشنی‌ها را می‌توانید با سس سالاد میوه تابستانی مخصوص همراه کنید و سالادی خوشمزه و رویایی داشته باشید.همانطور که می‌دانید، سالاد‌ها معمولا با سس سرو شده و سس سالاد میوه تابستانی باعث طعم دهندگی بهتر به سالاد می‌شود.

شما می‌توانید با میوه‌های تابستانی، سالاد‌های رنگارنگ و خوش طعمی تهیه کنید. این ترکیب عالی از طعم‌ها و چاشنی‌ها را می‌توانید با سس سالاد میوه تابستانی مخصوص همراه کنید و سالادی خوشمزه و رویایی داشته باشید.

همچنین می‌توانید از سبزیجات معطر هم در سالاد خود استفاده کنید. فصل تابستان با گرمای هوا و میوه‌های متنوع آن، فصل خوبی برای پخت غذا‌های سبک و لذیذ به همراه انواع سالاد‌های میوه است.

شما می‌توانید به راحتی و در خانه، انواع سس سالاد را تهیه کنید و در صورت مهارت در کار، بهترین نتیجه را به دست آورید. با این کار، شما از صرف هزینه برای خرید سس جلوگیری کرده و از تهیه سس‌ها در منزل، لذت ببرید.

استفاده از سالاد در تمام وعده‌های غذایی معمولا هم لذت بخش است و هم می‌تواند در کنترل وزن شما تاثیر زیادی داشته باشد. افرادی که دچار اضافه وزن هستند بهتر است از سس‌های چرب برای سالاد خود استفاده نکنند. شما با مصرف سالاد میوه‌های تابستانی، یک وعده غذایی سالم خواهید داشت.

سس سالاد علاوه بر طعم دادن به آن، اندازه کالری اضافه شده را هم نشان می‌دهد. شما می‌توانید سس سالاد کم چرب با سبزیجات و کمی پنیر تهیه کرده و یا در صورت علاقه، سس سالادی با آب لیمو، خامه، سس مایونز و ادویه جات تهیه کنید.

سس‌های سالم، معمولا سس‌های کم چرب و کم کالر‌ی هستند و همراه با روغن زیتون و لیمو ترش تهیه می‌شوند.

سالاد، یکی از اجزای مورد علاقه و تکمیل کننده غذا در سفره غذایی افراد به شمار می‌رود. بنابراین، شما می‌توانید طعم و شکل سالاد خود را بهتر کنید.

برخی از سس‌های معمول برای سالاد‌های تابستانی عبارتند از:

سس سبزیجات همراه با خامه

سس سبزیجات و خامه، یک سس سالاد میوه بسیار خوش طعم است که شما می‌توانید آن را همراه با سالاد میوه و یا سالاد سیب زمینی مصرف کنید. در این دستور سس، شما می‌توانید انواع سبزیجات تازه را در سس، به کار ببرید.

مواد لازم:

یک قاشق مرباخوری پیاز ریز و یا رنده شده
یک لیوان سس مایونز کم چرب
یک لیوان خامه ترش
یک لیوان ماست کم چرب
یک قاشق غذاخوری خردل
نصف قاشق غذاخوری عسل
کمی نمک
کمی فلفل
۲ قاشق غذاخوری شوید و یا ترخون
۱ قاشق غذاخوری جعفری


بیشتر بخوانید:سالاد خوشمزه مکزیکی + دستور تهیه 


روش تهیه انواع سس‌های سالاد

۱. در ابتدا، خامه کم چرب را با سس مایونز کم چرب مخلوط کنید. بگذارید این ترکیب، حدود یک ساعت بماند.

۲. پس از آن، سرکه، خردل، جعفری، گشنیز و ترخون، عسل، ماست، خامه ترش و نمک و فلفل را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و کمی پودر فلفل به آن اضافه کنید.

۳. سپس مخلوط خامه و سس مایونز را با این مواد مخلوط کرده و بگذارید بماند. این سس سالاد میوه بسیار خوش طعم است.

سس سبزیجات تازه معطر

مواد لازم:

یک لیوان سرکه
دو قاشق روغن زیتون
یک لیوان ماست
کمی نمک و فلفل

روش تهیه

۱. ابتدا نمک و فلفل را با سرکه مخلوط کرده و یکدست کنید.

۲. سپس، ماست و روغن زیتون را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

۳. شما می‌توانید این سس سالاد میوه را برای انواع ساندویچ‌ها و همچنین سالاد‌های فصل استفاده کنید.

طرز تهیه سس خردل و عسل

سس خردل کمی طعم تند دارد و برای افرادی که به طعم تند برای سالاد علاقه دارند، بسیار مناسب است. شما می‌توانید این سس سالاد میوه را همراه با سبزیجات تهیه کنید.

مواد لازم برای سس خردل و عسل:

۳ قاشق مرباخوری عسل
۱ حبه سیر
کمی فلفل
کمی نمک
نصف قاشق غذاخوری سرکه
۱ لیوان روغن زیتون
۲ قاشق مرباخوری خردل

طرز تهیه

۱. عسل، خردل، سرکه، سیر و بقیه مواد چاشنی را با یکدیگر ترکیب کرده و در آخر، روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید. سس شما آماده است.

سس سبزیجات با سرکه

سس سبزیجات با سرکه، یک سس بسیار لذیذ و فوق‌العاده است که از سرو آن لذت خواهید برد.

مواد لازم:

۴ قاشق غذاخوری انواع سبزیجات خرد شده مانند پونه، ریحان، گشنیز، ترخون، شوید و سبزیجات خشک
۲ لیوان آب مرغ
۲ لیوان روغن زیتون
۲ لیوان سرکه قرمز
کمی نمک
کمی پودر فلفل
۳ قاشق مرباخوری موسیر خرد شده

روش تهیه

۱. در ابتدا برای تهیه این سس، تمام سبزیجات، موسیر، آب مرغ، نمک و فلفل و سرکه را درون ظرفی ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید.

۲. سس شما آماده است و باید در یخچال نگهداری کرده و همراه با سالاد مصرف کنید.

سُس خامه و سیر

سس خامه‌ای همراه با سیر، با خامه کم چرب تهیه شده و برای سرو انواع سالاد ها، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم:

نصف لیوان خامه کم چرب
۱ لیوان آب لیمو ترش
۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
۲ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
کمی نمک و فلفل

روش تهیه

۱. برای تهیه این سس، ابتدا آب لیموترش را به خامه کم چرب اضافه کرده و هم بزنید.

۲. اجازه دهید تا این مخلوط حدود ۱۰ دقیقه بماند و سپس، پنیر پارمسان، سس سویا، سیر، نمک و فلفل و خامه را با هم ترکیب کرده و هم بزنید.

۳. شما می‌توانید برای مخلوط کردن آن‌ها از مخلوط کن استفاده کنید.

۴. این سس بسیار خوش طعم و عطر بوده و برای انواع سالاد‌ها مصرف می‌شود.

سس گشنیز و لیمو ترش

شما می‌توانید با گشنیز و کمی لیمو ترش و یا آب پرتقال، یک سس سالاد میوه بسیار خوش طعم با طعمی ترش تهیه کنید و با انواع سالاد‌ها آن را مصرف کنید.

مواد لازم:

۴ لیوان آب پرتقال
پودر سیر
کمی نمک
کمی فلفل
۲ لیوان روغن زیتون
یک لیوان آب لیمو ترش تازه
یک لیوان گشنیز تازه

روش تهیه

۱. در ابتدا، گشنیز‌ها را کامل خرد و ریز کرده و با آب لیموترش، روغن زیتون، آب پرتقال و مواد دیگر به خوبی مخلوط کنید تا سس شما یکدست شده و آماده شود.

۲. شما می‌توانید برای یکدست شدن سس خود از مخلوط کن استفاده کنید.

منبع:وب‌سایت نبض ما

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خواندنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.